[]

Hayvanseverlik , hukuk ve apartman

Selamlar ,
Böyle bir yazı var ;

i.hizliresim.com

Ankara - kolej ben bu adamların binalarının önünde olan ve bence sokağa ait olan park yerini nasıl ellerinden alırım? Bu sokakta oturmuyorum ama yazı sinirlendirdi.

 
Onu da yiyecek koyanlar sinirlendirmis olabilir. Biraz empati. Kimse hayvan sevmek zorunda degil. Onun ozel mulkune degil de kenara koysunlar. O zaman tepki gosterirse tepki gormeyi hak eder.


  • icim urperiyor  (15.08.14 09:42:23) 
Apartmanın tapusu dışında bir alanı park yeri olarak kullandıklarını düşünüyorsan şikayetini bağlı olduğunuz belediyeye yapabilirsiniz.

Benim merak ettiğim; bu amcalar/teyzeler bu şikayeti nereye yapacakları? Evi/arabayı mı taşlayacaklar acaba? Kimsenin alanını gasp etmeden bu canlılara yemek/su vermek insanlık görevidir bence. Kim sever/sevmez önemli değil, sadece "insanlık görevidir".
  • teknikekip  (15.08.14 09:59:18) 
kim kimin hakkını gasp ediyormuş? herkes hayvan sevmek zorunda değil, ama apartmanımın önü deme hakkı da yok kimsenin. o apartmanın önü babanın malı değil. hayır hayvan besleniyor, sanırsın davar besliyor millet. bence o apartmanda oturanları beslemek yasaklansın onlardan büyük davar yok dünyada.

hocam sana helal olsun, allah senden razı olsun. yardımcı olamadım ama sen haklısın.
  • capitale de la douleur  (15.08.14 10:22:50) 
Bakın benimde hayvanlarla aram çok iyi değildir.

Ama böyle bir yazı asmak olmaz. Biraz su ve mama vermekten bir şey çıkmaz.
  • colorwithnotexist  (15.08.14 21:45:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.