[]

los angelesta yabancı yere park (acil.)

şuan LA deyim. apartıma yakın park yeri bulamadım. yan apartmanın park yerine park ettim. uzerine ne not yazdım su dairedeyim haber verin diye. ceza yer miyim daha çok yeniyim jetlag durumundayım ve malım. acil
en sagdaki koyu toyota benim. sol apartmanda oturuyorum



 
doğru anladıysam kimsenin arabsını bloke etmiyorsun. sorun çıkacağını sanmam, ama her ihtimale karşı telefonunu da yazabilirsin.
zaten kimse şikayet etmedikten sonra ceza kesilmez. eğer bir sorun olursa acil durum vardı falan dersin.

  • innerbliss  (15.08.14 09:42:14) 
Amerika'da haklar önemlidir, başkalarının haklarını ihlal etmemek daha önemlidir.

Oraya koyma derim. O park yerinin sahibi gece eve gelmezse sorun olmaz ama gelirse sabah arabanı orada bulamayabilirsin.
  • cakabo  (15.08.14 09:47:02) 
Jetlag mı kaldı, gideli 1 hafta olmuş triplere giriyosun.

Yaz notu, en kısa surede de cek aracı oradan
  • han20  (15.08.14 10:04:19) 
ahaha lan olm saf misin yahu? sabah erkenden arabani cektirecekler, ondan sonrada ebesinin nikahi kadar masraf, sIkinti cikacak sana. hemen arabayi cek oradan ve bir kac sokak otede kaldirim kenarinda bir yere ya da yelp'ten yakinda bir otopark bulup oraya park et. bak iyiligin icin soyluyorum.


  • goo.gl  (15.08.14 10:17:00) 
Kaldırıma park et ne uğraşıyon biz burada yapıyoruz bir şey olmuyor.


  • spektrum9000  (15.08.14 10:21:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.