[]

passolig kartı

efendim mesela ben Akhisarspor için bu karttan aldım. Fakat başka şehre gittiğimde yine bu kartla başka takımın maçına gidebilecek miyim?
Teşekkürler



 
geçen sene okumuştum şey denmişti; maçına gitmek istediğiniz takım "bu maça benim takımımın taraftarı dışındakiler de girebilir" şeklinde izin vermişse girebiliyorsunuz. ama "kalan 17 takımdan akhisar taraftarı dışındaki herkes girebilir" de diyebilir.

en son böyleydi. daha güncelini bilen varsa yazar herhalde.
  • i was me but now he s gone  (15.08.14 03:54:48) 
şimdi sitelerinde bir şey daha gördüm takım tutmuyorum seçeneği de varmış üzerinde tff'nin sembolü var sadece. Ondan da alabiliyorsak her takımın stadına girebiliyoruz demek oluyor bence. Direk takım tutmuyorum seçeneğinden alırdım ama klbüme de katkı sağlamak istiyorum


  • adam  (15.08.14 03:59:36) 
olmuyorsa öyle işi sikerler. avrupa maçı , derbi maçı izlerim maksadıyla gittim passolig aldım lan ben fenerli halimle! kimi izleyeceksek ona kart mı alacağız lan?

almayacağız değil mi?!?!
  • syozkn  (15.08.14 09:20:25) 
Deplasman yasağı olan maçlar oluyor. Onlardan birine denk gelmedikçe girersin. Ama Beşiktaş kartı alıp FB-BJK derbisine giremezsin. Ama FB-GS derbisine girersin.


  • spatzle  (15.08.14 09:35:09) 
Maç öncesi bu konuda bilgi veriliyor. Yasak yoksa girebiliyorsun. Varsa giremiyorsun.
Eğer istersen istediğin bir kaç takım adına birden fazla kart satın alabiliyorsun. Bedelini ve yıllık üyelik yenileme ücretini ödediğin takdirde cebinde her takımın kartını taşıyabiliyorsun.
Takım tutmuyorum kartı da var TFF logolu. Onun durumu nasıldır bilemiyorum. Nitekim yasak kapsamına bu kartları da alabilirler...
  • cliquot  (15.08.14 09:39:28) 
Takım seçmeyip kart alırsak durum değişiyor mu?


  • nyist_  (15.08.14 10:20:20) 
@nyist_ orası belli değil.
Atıyorum, A takımının ev sahibi olduğu maçta "maraton tribününe sadece A takım taraftarları girebilir, başka kimse giremez!" gibi bir karar çıkarsa TFF kartları bu kategoriye girebilir. Meçhul!

  • cliquot  (15.08.14 10:43:30) 
resmi ve kesin cevap:

PASSOLİG Kart'ımın üzerindeki kulubün maçları dışındaki farklı takımların maçlarına da giriş yapabilir miyim?

PASSOLİG Kartlar ile logodan bağımsız olarak tüm stadyumlara giriş sağlayabilirsiniz. Ancak maç öncesinde karşılaşmanın oynandığı ev sahibi takımın ve TFF’nin vereceği kararlara bağlı kalarak stadyuma girebilecek logolu kartlar önceden belirlenebilir.
  • adam  (16.08.14 01:56:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.