[]

Kedi evi batırdı, koku nasıl çıkar?

Hem koltuğa işemiş hem yere işemiş hem de üzerini batırmış bayağı. Her yerde de pati izi var. İdrar problemi oluyordu bazen, veterinere götürüyorduk hemen sondayla çekiyorlardı idrarı ama şimdi hiç miyavlamadan ortalığa işeyerek kendi başına çözmüş derdini. veteriner getirmene gerek yok, şimdilik yapcak bir şeyim yok dedi. Sabah ilaç için götürücem de şimdi banyoya kapattım ağlayıp duruyor orda. Annemi uyandırsam söylencek durcak hem sabah işi de var. Tek başıma halletmeye çalışıyorum. Koltuğu sildim hemen farkedince ama hala çok kötü kokuyor. Nasıl temizlemek gerekir? Yerleri de şimdilik viledayla sildim ama elle silmem gerekicek iyice kokunun çıkması için değil mi? Başka nasıl çıkar koku?

Asıl soruyu unutmuşum. Kokuyu alıp gidip yine koltuğa, bastığı yerlere halıya falan işer, tuvaletini yapar diye açmıyorum kapısını. İyi mi yapıyorum?


 
kosla var mı evde?


  • earthangell  (15.08.14 04:31:02) 
Acma bence de, ben iyice sildikten sonra bile gelip kokluyordu. Amonyakli temizleyici kullanma. Kokusu cise benziyor. Yerlere ajax fabuloso kokuyu guzel aliyor. Uzerine dokuyorum direkt. Koltukta rengi gidebilir. Erkek kedi cisi ise kahve-karbonat dokmek de ise yarayabilir.


  • Lim5  (15.08.14 04:32:59) 
adaletinin orta yerine s..ayım dünya. bir tarafta açlıktan ve ilaç bulamamaktan dolayı çok basit hastalıklardan hayatını kaybeden çocuklar diğer tarafta doktor yüzü göremeyen yoksullar. ve kedisini veterinere götüren çişine derman arayanlar.biliyorum sanane ulan diceksiniz ama bi an vicdan yaptım.
yadırgamıyorum yaşayan her canlıya değer vermek en doğrusu ama inanın en değerli olanı sizsiniz yani insan.
bu saatte kafa ütülediğimin farkındayım nacizane tavsiye bence o kediyi doğal ortamına bırakın hem kendinize hemde dört duvar arasına hapsederek o hayvana eziyet etmeyin.

saygılar...
  • bu da mı gol değil lan  (15.08.14 04:52:43) 
Açlıktan ve basit hastalıklardan ölen çocuklar varken 600 bin liralık arabaya binen insanlar,
Açlıktan ve basit hastalıklardan ölen çocuklar varken 1000TL'lik şampanya açtıranlar,
Açlıktan ve basit hastalıklardan ölen çocuklar varken Bodrum'da tatil yapanlar,
Açlıktan ve basit hastalıklardan ölen çocuklar varken estetik ameliyat olanlar,
vs. vs. varken
Açlıktan ve basit hastalıklardan ölen çocuklar varken koltuğa işeyen kediye takılanlara aldırma. Zincir marketlerde kedi tuvaleti koku giderici spreyler var. Bunlardan alabilirsin.

Şunun gibi mesela:
www.markapet.com
  • zombi  (15.08.14 09:42:20 ~ 09:43:40) 
@zombi::))
Açlıktan ve basit hastalıklardan ölen çocuklar varken 600 bin liralık arabaya binen insanlar,
Açlıktan ve basit hastalıklardan ölen çocuklar varken 1000TL'lik şampanya açtıranlar,
Açlıktan ve basit hastalıklardan ölen çocuklar varken Bodrum'da tatil yapanlar,
Açlıktan ve basit hastalıklardan ölen çocuklar varken estetik ameliyat olanlar,
vs. vs. varken siz bana aldırmayın sanırım kız haklı fakirler ölsün porsche dan selamlar.

@ontheroad
yakın zamanda sokakta ölen köpeğin başında 50 kişinin toplandığını görüp denizde boğulan insanı sallamayıp yanında keyifle eğlenen insanlara şahit olunca adalete isyan edesim geldi.hayvan kadar değerimizin olmadığını düşünür oldum.

yoksa kedinizle bireysel bi problemim yok. acil şifalar diliyorum.bence koku giderici kullanmayın. sonuçta idrarı söküp atmayacak sadece kokuyu bastıracak. sağlığınız için koltuklarınızı yıkamaya verin..

hoşçakalın...
  • bu da mı gol değil lan  (15.08.14 21:58:03 ~ 22:02:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.