[]

akyaka'yi yakin zamanda görmüs olan?

bozuldu falan diyorlar, hala gidilir mi?




 
bozuldu derken nasıl bozuldu. bayram haftası oradaydım. çok kalabalık olmasının dışında bi sıkıntı görmedim ben.


  • asilyis  (15.08.14 00:18:28) 
cok kalabalik kirli gibi seyler okudum da onun icin sordum. peki genel olarak büyük bir yer mi? su mevkide kalirsaniz daha iyi olur vs diyebileceginiz bir yer var mi? internette cok fazla bir sey bulamadim.


  • kimse  (15.08.14 00:22:45) 
Hala tertemiz. Zaten büyük otel yok genelde pansiyon apart tarzı yerler var.merkeze yakın olması tercih sebebi tabi. Daha iyi bir yerde kalayım diyorsan bi ottoman var bir de tam merkeZde yücelen mi neydi adını tam hatırlayamamış olabilirim. Yakın yerlerde çevrede mis gibi koylar var mutla gidilmeli zaten görürsünüz . Bir de azmak nehri var çol güzel


  • lilidance  (15.08.14 00:35:31) 
ben orman kampında çadırda kalmıştım. kampın civarında ki koylar güzeldi arkadaşın da dediği gibi temiz denizi. tekne turuyla da 3 5 koy gezmiştim. bence gidilir.


  • asilyis  (15.08.14 00:51:24) 
Küçücük bir yer. Eğlence mekanları yok. İçkili restoranlar var.

Güzel ama.
  • otonom  (15.08.14 00:55:44 ~ 00:55:57) 
Bozulmadı, temiz ve hala çivi gibi suyu var.

Huzur apart öneririm.
  • yatagants  (15.08.14 01:03:12) 
haziranda gitmiştik, minik ama çok güzel bir yer, bir haftadan fazla biraz sıkabilir. eğer giderseniz;
erdem oteli tavsiye ederim iyiydi
akbük koyuna mutlaka gidin, dolmuş var oraya günde birkaç kere onu araştırın.
tekneyle azmak turuna katılın zaten 45 dakka bişey, en ileri noktasında nehir kenarında balık restoranları var. dönüşte akyakaya yürüyerek dönebilirsiniz.
bayrama gidecekseniz kalabalık olabilir.
ayrıca sedir adasına falan da tekne turuna katılın eğer gitmediyseniz. yolda çok güzel koylara uğruyorlar. neşe hanım var tur şirketinin sahibi.
plajda 4-5 liraya bütün gün şezlong ve şemsiye kiralayabiliyorsunuz.
aklıma gelenler bunlar.
  • innerbliss  (15.08.14 09:49:11 ~ 09:50:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.