[]

ptt yurtdışı apg

almanyaya göndermem gereken belgeler vardı, dünyanın parasını bayıldım son gönderim tarihine yetişsin diye apg'ye verdim 2-3 günde oraya ulaşır dedikleri için ama 2 gün geçmesine rağmen benim zarf hala istanbulda gümrükte görünüyor.

daha önce bu hizmeti kullanmış olan var mı? kaç günde ulaşır maksimum? gerizekalılar 2-3 demeseydi bari, gider başka yerden gönderirdim.


 
Zetahead, 1 dosya kağıdı için 45 tl ödenen gönderi şeklinden bahsediyorum. ciddi olamazsın, olma lütfen :s


  • letheavendangered  (15.08.14 00:21:23) 
göndereceğiniz ülkenin PTT'sinden de sorgulayın, belki varmıştır bile


  • neck_and_neck  (15.08.14 00:28:40) 
neck_and_neck, müşteri şeysini de aradım, gümrükte bekliyor diyo. gerizekalı sanki koli gönderiyorum 1 dosya kağıdı şey daha gümrükte ne bekler ya. sözlükte yazanları okuyunca elim ayağım titriyor şimdi sinirden.


  • letheavendangered  (15.08.14 00:32:55) 
hocam keşke apg değil de onların turpex denen gene yurtdışına yollayan acil hizmeti var onu kullansaydın. 1-2 sene öncesine kadar başka bir adı vardı şimdi aklıma gelmedi o, şimdiki adı turpex ama. Bu yurtdışı apgden farklı. Adama acil deseydin yurt dışı apg değil de turpex ile yollardı. Muhtemelen sen yurt dışı apg ile yollayacam demişsindir. Adam da çok karışmamıştır. Avrupa içinde defalarca kullandım master başvurusu sırasında ptt'yi, hiçbir zaman mağdur etmedi beni. Gene olsa gene onu kulanırım
bu arada eski adı: pts express idi o hizmetin, bir de daha ucuzu pts eco vardı. Pts eco bile zaten yeterince hızlıydı. Şimdi turpex olmuş. 22sine kadar sorunsuz ulaşır diye düşünüyorum ben

  • neck_and_neck  (15.08.14 00:55:07 ~ 01:25:37) 
yok ben hiç isim karıştırmadan "amca bak çok kısa sürede gitmesi gerekiyor, en hızlı yöntem neyse o olsun" dedim. zaten hep aynı amcadan gönderiyorum her şeyi, işimin acele olduğunu biliyor ve kendisi apg'ye yönlendirdi. yarın gidip 60 euro verip dhl'e mi versem napsam. kayıt hakkım yanacak yoksa okula. ayın 22sinde ulaşmış olması gerekiyor en geç.


  • letheavendangered  (15.08.14 00:59:54) 
son yapılacak iş için; baktın ki okula kayıt gününe 2-3 gün kaldı ve hala ulaşmadı. okula bir mail at. postanın takip numarasını da verip(kontrol edebilecekleri site ile birlikte) çok önceden gönderdiğini ve senden kaynaklanmayan sebeplerden dolayı gümrükte takıldığını söyleyip özür dile. içinde orjinal dökümanlar olduğu için en kötü ihtimalle iade edilirse tekrar farklı bir posta ile göndereceğini söyle.

anlayışla karşılayacaklarını düşünüyorum. gönderdiğin ve takip kodundan sorgulanabilecek bir posta için kimse kabul aldığın bir eğitimi yakmaz.

ücreti geç ödemenin bile cezası var. döküman da kabul olmalı bence.
  • sttc  (15.08.14 03:03:55 ~ 03:04:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.