[]

beşiktaş'tan bazı yerlere ulaşım sorunu

gece 11-12 gibi inönü stadının oradan karaköye veya kabataşa nasıl gidebilirim?
bir de kadıköy'e veya bostancı taraflarına nasıl geçebilirim? ne kadar alternatif yazarsanız o kadar iyi olur, teşekkürler.



 
1- inönü'den kabataş'a yürüyebilirsiniz, 10 dakikanızı almaz. kabataş'tan motorla üsküdar'a geçip, üsküdar'dan kadıköy dolmuşu (ya da alternatifi 12 veya 12a otobüsü), kadıköy'den de bostancı dolmuşuna (ya da alternatifi 4 otobüsü) binebilirsiniz.

2- inönü stadı'nın hemen yanında, gümüşsuyu'na doğru çıkan yol tarafında otobüs durağı vardır. buradan taksim'e giden herhangi bir otobüse binip, taksim'den 112 numaralı bostancı hatlı otobüsü kullanabilirsiniz.

yalnız otobüs saatlerinden emin olmak için iett'nin sayfasına bakmakta fayda var.
  • demcan  (04.07.09 09:57:03) 
*gece 11-12 gibi inönü stadının oradan karaköye veya kabataşa nasıl gidebilirim?
-10dk lık yürüme mesafesi, hatta ben maça ne zaman gitsem çıkışta o yoldan yürürüm.

*bir de kadıköy'e veya bostancı taraflarına nasıl geçebilirim?
-(bkz: taksim kadıköy dolmuşları )
-(bkz: bostancı taksim dolmuşları )
  • roadrunner_merlin  (04.07.09 10:07:01) 
110 ve 112 numaralı otobüsler gece 1'e kadar 15 dakkada bir, gece 1'den sonra 1 saatte bir, sabaha kadar haftanın her günü çalışır.

her iki otobüs de beşiktaş'tan geçip kadıköy'e uğrar.

110 taksim-kadıköy arası çalışır.
112 taksim-üstbostancı arası çalışır (minibüs yolundan geçer)
  • bozdoganli  (05.07.09 03:29:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.