[]

Hollanda ifade özgürlüğü

www.aljazeera.com.tr Burada ifadesini açıklayan biri sırf düsüncesi farklı diye işinden olmus ? Nerede avrupada ifade özgürlüğü ? Türkiyeden pek farkı yok ..




 
o lafta ifade özgürlüğü kanunlar falan hep başkası uysun diye.

AB otoritesi ile yapılan bir buluşmada bundan bahsettik verdikleri cevap çok netti,

"biz kuralları koyarız, siz uyarsınız" tabi bunu off record bir ortamda muhabbet arasında söylediler.
  • basond  (14.08.14 22:53:10) 
Aynen turkiyeden çok da farkı yok sadece kendini kandırıyorlar. Amerikalı arkadaşım Amerika da polisin ne kadar saygılı vs olduğunu anlatıp durmuştu(hayatında büyük ihtimal polisle karşı karşıya gelmemiştir). Şimdi ona bu gunlerde Ferguson da olan olayları soracam nasıl acıklayacak merak ediyorum.Bu da dikkatini çekebilir :
m.bbc.co.uk

Yani demiyorum ki çok iyiyiz, ama onlar da muazzam değil.(3 5 ülke hariç)
  • spektrum9000  (14.08.14 23:01:21) 
hollanda'da şu an sinirler çok gergin, bu kadın da çıkıp tüy dikmiş.
şu an bu kadın gibi önemli görevlerdeki devlet memurlarından bu tarz açıklamaları kabullenmemeleri çok normal.

lahey'in ortasındaki müslüman mahallesinde bir gün cihatçı dingiller öbür gün aşırı sağcı hollandalı dingiller protesto düzenliyor izinsiz. birbirlerine girmeleri an meselesi. geert wilders kahveden adam toplayın gelin protesto düzenleyelim o mahallede diyor falan.
üst düzey bir görevli çıkıp bunlar siyonizm oyunu!!!11! diye tweet atınca diego dur ortalık karışık dediler kadına kısacası.
  • lily briscoe  (14.08.14 23:10:37) 
bunu, kraldan çok kralcı, yani avrupalıdan daha avrupacı olan türk elitlerine söylemek lazım.


  • m e b  (14.08.14 23:14:32) 
bu komplo teorisinin altyapısı antisemitizm. yahudiler var demekten utandığı için siyonizm demiş bir de ama kurtaramamış tabii.


  • niyeti bozuk http nesnesi  (15.08.14 00:22:16) 
yuhdilere karşı ırkçılık türkiye'de özellikle o kadar normalleşmiş bir durumda ki bu tweetin baştan sona ırkçı bir ifade olduğunu göremiyorsunuz.

lideri müslüman, üyeleri müslüman, destekleyenleri müslüman bir harekete yahudi oyunu derseniz türkiye'de prim yapar. avrupa'da ırkçı olduğunuz ortaya çıkar.
  • kta  (15.08.14 00:31:58) 
İfade özgürlüğü var zaten, bak demiş bir şey ama ceza falan almamış. İşveren ırkçı beyanlar veren birini çalıştırmak zorunda değil.


  • i was made for you  (15.08.14 00:41:07) 
Ifade ozgurlugu istedigini soyleyebilirsin demek degildir. Dusuncelerinden dolayi devlet sana ceza veremez, yargilayamaz demektir. Onun disinda soylediklerinin sonuclarina katlanirsin.


  • Haldamir  (15.08.14 12:29:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.