[]

isviçre çikolata

cenevre'deyim. türkiye'ye dönerken çikolata falan almak istiyorum ama nereden ne alacağımı bilmiyorum. sizin önerebileceğiniz şeyler var mı bu konuda?




 
belçikada leonidas vardı güzel belki orada da şubesi varsa deneyebilirsin.


  • basond  (14.08.14 21:26:51) 
(bkz: lindt)


  • ben de  (14.08.14 21:40:34) 
img.over-blog-kiwi.com

linkteki çikolata serisi güzel. migroslarda vardı tanesi yanlış hatırlamıyorsam 3.50 frang mı ne.
  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (14.08.14 21:45:20) 
lindt- lindor var. turkiye'de kime gotursem bayildi. bir de merci var onu da herkes cok sever.cailler de fena degildir. bunlar gibi bir suru cesitleri migros veya cooplarda bulabilirsiniz ama ben ozel cikolatacilari oneririm. cenevre'de tren garinin etrafinda ve gol kenarinda bir suru cikolataci mevcut, iceriye girin istediginiz cikolatayi secip ufak bir paket yaptirin.


  • fraise  (14.08.14 22:09:04 ~ 22:10:52) 
manor da çeşit çeşit çikolatalar var. ben hediye olayını manordan halletmiştim. cornavin'e çok yakındır manor, istastondan göle giden yolun sağ paralelinde.


  • vejeteryanvampir  (14.08.14 23:27:52) 
eksisozluk.com

laderach candır.
  • kobretti  (15.08.14 08:28:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.