[]

aşırı terleme sorunsalı

arkadaşlar daha yaza girmeden önce 74 kiloydum şimdi ise 82 oldum. hayatım boyunca hiç terleme sorunu olmamıştı. bu yaza özel anormal bir durum mu var yoksa kilo aldığım için mi daha fazla terliyorum? ama normal bir terleme de değil akşam 7 de bile dışarı çıksam damlalar ardı ardına akacak kadar terliyorum. bu yüzden kız arkadaşımla buluşmuyorum haftalardır. akşam 9unda önce dışarda hareketli bir aktivitede bulunmam yürümem bile dahil hatta minbüste oturmam inanılmaz terletiyor. bunun bi çözümü yok mudur yahu? 1 saat dışarda durmam bile tişörtümü giyilmez derecede tamamen ıslak hale getiriyor.




 
ben spor yapmadığım zamanlar öyle oluyorum. seninki de ondan olabilir mi acaba?


  • konskenkova  (14.08.14 04:44:20) 
hocam haftalık düzenli olarak sporumu yapıyorum


  • memories  (14.08.14 05:15:30) 
bu sebeple doktora gittim iki kez. aynen senin gibi anlattım. biri büyük ihtimalle kilodan diğeri de %90 kilodan dedi. özellikle hareket edince çılgın atıyorsa benimki gibidir muhtemelen.


  • aşksız prens  (14.08.14 05:23:48) 
yağ oranın çok artmıştır abi. akla ilk gelen bu. aynı sorundan ben de müzdaribim şu an.


  • madyb  (14.08.14 09:30:02) 
öncelikle evet biraz kilo almanın da etkisi vardır ama havaların hiç mi suçu yok?

ben bu seneki gibi nem, böyle sıcak görmedim arkadaş! bugün öğlen 1 saat bir iş için dışardaydım ve çok net ensemdeki terin damla damla ayağıma kadar indiğine şahit oldum, dumur oldum..üstüm sırılsıklamdı ve yedek kıyafetim de yanımda olmadığından kaldım öyle. ki ben normal kiloda ve normalde pek de terlemeyen biriyim. etraftan duyduğum kadarıyla da herkes bu durumda. klimayı sırtımızda taşımaktan başka çözüm yok sanırım.

şu ağustosu çıkaralım, bitecek bu azap diye umuyorum.

o zamana kadar yanında yedek tshirt falan taşımak, deotak kullanmak, akşam serinken yürüyüş vs ile kiloları da hafiften vermek çözüm olabilir.

arkadaşlarınla da görüş tabii ki, onlar da terliyor merak etme :)
  • su olsam ates olsam  (14.08.14 15:57:02 ~ 15:57:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.