[]

meteor yagmuru

duyurular acildi bir kac gundur.

izlemeye gidenler gorebildi mi? ben dun aksam boyunca gokyuzune baka baka boynumu kirdim. hic bir sey goremedim. tamam sehir isiklarindan cok algilanamiyor ama tek tuk gorebilmeliydim.

yillar once denk gelmistim. cok guzeldi. ama bu iki gundur hic bir sey goremedim. aldatildim, kandirildim, google doodle'in oyununa geldim. sikayetciyim


goren oldu mu? bari goen anlatsin

 
ben görmedim göremedim sinirlendim yattım uyudum baya da bi saydırdım!
halbuki iki sene evvel bodrumda sabaha kadar izliyodum.

seneye teleskop alıp bulunduğum şehrin çıkılabilecek en yüksek yerine çıkıp izlicem kamp kurucam orada.
  • indescribable  (13.08.14 21:09:01) 
ben iki tane gördüm 15 dk aralıkla, cırt cırt geçtiler 1 saniye bile sürmedi :( ama büyüktü bayaaaaa ilk defa mı görüyorum nedir oha dedim. şöyle çoklu ve süreğen halde kaydığını görsem herhalde orgazm olurdum.


  • neseranni  (13.08.14 21:12:02) 
benim de boynum ağrıdı, sinirlendim. yattım uyudum. tabi göremememde şehir ışıklarının payı büyüktü, göz ardı etmemek lazım.


  • lionel andres  (13.08.14 21:26:54) 
Zaten bu sefer süper ay'a denk geldi ki büyük bir şanssızlık, ayın bu kadar parlak olması epey bir maskelemiştir meteorları. Ki zaten benim bulunduğum yerden yıldız bile görünmediği için bakmadım bile.


  • Haldamir  (13.08.14 21:31:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.