[]

mutlu olmak icin minimum maas nedir?

isten gelirken dusundum de hayatimizi cok bosa aliyoruz. eloglu bilmem kac milyar aliyor diye tribe giriyoruz. bence esas kriter bilmem kac bin liralar degil, o parayla neler yapabildiginizdir. sahsen bana aldigim 1800 lira cok luks olmasa da yetiyor. ozellikle konfeksiyonda, cagri merkezlerinde yillarcadidinip mudur, ustabasi olanlarin max 1500 aldigi ortamda iyimser bir meblag. siziz kriteriniz?




 
önemli olan ne yapmak istediğin ve ne kadar paran olduğudur.


  • kangele  (13.08.14 20:35:22) 
Mutlu olmak ıcın maksımum para dıye bırsey yok yahu, bankada trılyonları olup depresyon yuzunden kıcını kaldıramayıp, eve tıkılan ınsanlar var. Onemlı olan elınde ne kadar varsa onun tadını cıkarabılmek. Tabı harcamasını bılıyorsan, gezmesını bılıyorsan sahane.


  • fistikliemenems  (13.08.14 20:38:17) 
Aldigim maas 1.600 , internetten de ekgelirim var . Fakat mutluyum ben , 23 yasindayim . Tamamen kendi cabalarimla , ailemin yardimi olmadan aldigim 2+1 ev ve 1 arabam var . Onlari odeyebiliyorum , kendime vakit ayirabiliyorum . Dedigin gibi onemli olan ne kadar aldigim degil ,o parayla neler yapabildigim..


  • MiraTaurus  (13.08.14 20:41:16) 
maasla mutlu olunacagini sanmiyorum acikcasi.


  • she was my baby  (13.08.14 20:58:22) 
istanbul sartlarinda 5-6 bin lira aliyorsan kimseye muhtac olmadan orta veya orta-ust sinif olarak yasayabilirsin.

gecim derdini hallettikten sonra da eger tutkularin hobilerin varsa onlarla ugrasacak vaktin kaliyorsa mutlu olursun.

5-6 bin kazanirken butun vaktini isine harciyorsan ve hobin isin degilse mutlu olmayabilirsin. hobin isin olsa bile gunun 18 saatini buna ayiriyorsan mutlu olamazsin.

insan mesgul olurken eglendigi seylerle mutlu oluyor, fakat bir cogumuz gecim derdi yuzunden istemedigi halde para icin calistigindan mutsuz oluyor ve islerini yarim yamalak yapiyor. hem is kalitesi dusuk hem psikolojiler bozuk oluyor.

anafikir: ayaklari yere basan hayaller kurup hayallerin pesinden gitmek gerek. boyle mutlu olunabilir.
  • idexo  (13.08.14 21:24:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.