[]

Arctic Monkeys ilk şarkısı.

Hacılar bu elemanların ilk şarkısı hangisi, A Certain Romance mi? Verdikleri ilk demodaki ilk şarkı bu ama, emin olamadım hep wiki bilgileriyle doldum.

Var mı bilen eden?


 
  • turk kelekom  (13.08.14 16:20:27) 
ilk şarkısı derken, hangi şarkıyla meşhur oldular mı demek istiyorsun?
ben ilk the view from the afternoon dönmeye başladı diye hatırlıyorum tv'lerde.

  • volkann  (13.08.14 16:23:47 ~ 16:44:00) 
ilk single bildigim kadariyla i bet you look good on the dancefloor. lakin ben ve bircok tanidigim mardy bum ile tanidik.


  • a340  (13.08.14 16:53:56) 
Yok yok, baya ilk şarkıları hangisi diye sordum.

Demolar dahil olarak düşünüyorum. Kaydedilen, ilk çaldıkları, ilk yayınladıkları falan. Şöyle ki;

I Bet You Look Good On The Dance Floor - 2005,
The View From The Afternoon - 2006,
Mardy Bum - 2006'daki albümden.

İlk single'ları da "Five Minutes with Arctic Monkeys" zaten. Bunun öncesinde "Beneath the Boardwalk" demoları var. Oradaki ilk şarkıyı soruyorum aslında.
  • solidmemo96  (14.08.14 01:20:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.