[]

kaç kişi işsiz? kaç kişi işinden mutlu / mutsuz?

sb




 
işimden mutluyum. çok değil, ortalama kazanıyorum. ama yaptığım beni tatmin ediyor.


  • simten  (13.08.14 15:03:44) 
işsizim.


  • o degil dee  (13.08.14 15:06:24) 
Ben memnunum. Herkes daha fazlasını ister elbette, yaşam koşullarıma yetecek kadar kazanıyorum. İş ortamım da iyi, stres yok, tuhaf insanlarla muhatap olmak zorunda kalmıyorum, maaşımı ve haklarımı eksiksiz alıyorum. E daha ne olsun. Memnun değilim desem döverler vallahi.


  • osurdum  (13.08.14 15:06:49) 
işimden memnundum. 8 senem. artık bunu istemediğimi anladım. tasarımcıyım. ömrüm ekran karşısında çürüyor. daha aktif yaşamak istiyorum. misal ülke ülke gezip müzik yapmak, fotoğraf çekmek az ve keyifli kazanıp onunla ömrü sürdürmek gibi.


  • oraletarya  (13.08.14 15:11:17) 
Severek, zevkle yapabileceğim bir işten sırf işveren, egosu tatmin olmayan bir personel müdürü ve işverenin ailesi arasında kaldığım için uzun zamandır işsiz ve beraberinde mutsuzum (şu anda da etrafıma sahte mutluluk resimleri çiziyorum)..


  • EkimBebesi  (13.08.14 15:33:00) 
işimi seviyorum.
maaşımı ve patronumu sevmiyorum yeni mezunum diye ebeme atladı.

  • heee  (13.08.14 15:35:17) 
ilk girdiğim hafta buralarda ağlanıyordum işten çıksam sımarıklık mı olur diye. 3. ayım biticek ve maaşımdan da işimden de acaip mutluyum.


  • exist is pretty  (13.08.14 15:42:41) 
Zaman zaman stresli ve yoğun tempo olsa da memnunum, evet.
Daha iyisi olur mu? Olabilir ama gerek yok.

  • gece lampulu  (13.08.14 16:26:56) 
çalıştığım sektörde büyük firmalar var. mesleğe başladığımda bunlara değil de küçük bir şirkete girmiştim. 1 yıl sonra bahsettiğim büyük firmalardan birine geçtim. o gün bugündür mutsuzum.


  • dzingis  (13.08.14 16:31:03) 
İşimi seviyorum ama çalışmayı sevmiyorum malesef bundan daha mutlu olacağım bir iş yok


  • jamalbsf  (13.08.14 20:18:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.