[]

irana giderken nasıl giyinmeli?

googleda ve sözlükte araştırdım ama buraya sormadan da olmaz.

eylülün son haftası tahrana gidiyorum. nasıl giyinmem gerek?

orada yaşayan bi tanıdığım uzun etek giymememi. onun yerine dar olmayan pantalon ve uzerine bol kalçamın altına gelecek tunikler giymemi söyledi. başıma da şal tabii. başka nelere dikkat edeyim. siyah renk mi tercih edeyim? ona göre alışverişe gideceğim daha.

bide böyle uygun fiyatlı tesettür giyim mağazası nere var istanbulda?

bonus soru: cezayirde kapalı giyinme ve baş örme gibi bi durum yok dimi?

 
Tesettür mağazaları normal mağazalardan daha pahalı bir de tarzınız nasıl bilmiyorum ama fazla şıkır şıkır, allı güllü şeyler var, Ykm, Boyner, Koton gibi yerlerden uzun kollu tunikler filan bakabilirsiniz, altına da hafif bol pantolonlar işinizi görür.


  • elikası  (13.08.14 11:48:17) 
iran'a gitmiş biri olarak özel alışveriş yapmanıza gerek olmadığını ileteyim. normalde kapalı biri değilseniz, şal vs. de kullanabilirsiniz. ben uzun eteğim olduğu için kullanmıştım ancak arkadaşınızın dediği gibi popo kısmını örtecek bir bluz ya da gömlek de giyebilirsiniz pantolon üstüne. kot pantolon da giyebilirsiniz.


  • dessy  (13.08.14 11:50:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.