[]

Uzatılacak sakal için ne tür yağ sürülür

Sakalımı uzatmak gibi bir planım var sağını solunu kırpıyorum, çene altını felan tamamen alıyorum fırsat buldukça, hani hacı sakalı gibi olmuyor ama saçım düz olmasına rağmen kıvırcık sakallı biri olduğum için zorlanıyorum biraz. Boş buldukça sakalımı taramak da hobimdir ancak yabancı forumlarda silicon sürün diyorlar bizdekiler de bir çeşit yağ sürün diyorlar.

Sonuç olarak ne sürmeliyim ben bu sakala, bir de yapı olarak güçsüz sanırım çünkü uzadıkça sararıyor, turuncu kızıl formunda oluyor. Teşekkürler.


 
badem yağı sürebilirsin veya hint yağı. bir arkadaşım badem yağıyla köse halindeyken süre süre kendınde sakal cıkarmıstı. tesadufte olabılır ama bılmıyorum.


  • mulaj ne la  (13.08.14 01:01:50) 
ya çıkmasında sorun yok bolca var da, hani kıvırcık ya bakımı için soruyorum ben


  • justinial  (13.08.14 01:33:11) 
ya surekli bakim yapacaksin ya da biraz sabrediceksin.

ayni kivircik ve bakir teli renginde sakal bende de var. bir sure boyle saldim cayira mevlam kayira cok daginik duzensiz gidiyor. ya bellki bir uzunlukta tutacaksin ya da bir iki ay daha uzattiktan sonra sac gibi kendi yoluna giriyor. ama yine de bakim sart. arada duzensizleri almak, efendim sakalin uzerinden bir gecmek gerekiyor.

ben badem yagi kullandim ama ben de kepek yapti cok. ben daha cok sac urunleri kullaniyorum. yumusak da oluyor. memnunum.
  • gel gel sarisinim sag yap gel  (13.08.14 05:41:53) 
hint yağı, badem yağı, çam terebenti yağı.


  • innerbliss  (13.08.14 16:24:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.