[]

ne yapayım?

bir bir buçuk ay kadar boşum hiç bir işim yok ne yapayım?
dizi film izlemekten beynim aktı.
aklıma gelen bir kaç şey var ama hangisini yapsam karar veremedim.
ingilizce mi çalışşam yoksa, almanca öğrenmeye mi başlasam, yoksa geçen yıl başladığım japonca'ya mı devam etsem yoksa hiç dille uğraşmasam java, access, excel ve ya c# mı çalışsam?(programlardan biri ile ilgilenirsem dolaylı olarak ingilizce çalışacağım hiç türkçe kaynağım yok )
yoksa bunların hiç birini yapmayım kendimi autocad'e mi versem.

bunların dışındaki fikirlere de açığım.

 
montla sic, spor yap. yazilmadan yazayim :)

ingilizce iyidir. tabi planlarinizi hedeflerinizi bilmedigimiz icin digerleri hakkinda yorum yapamadim. kitap okuyun?

para sorunu yoksa eglenceli bir hobi bulun yamacparasutu, kano, dagcilik vs. kendinizi dogaya verin.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (12.08.14 19:39:32) 
kitap okuyorum, haftada 1 veya 2 kitap bitiriyorum.
spor mantıklı ama günde maximum 2 saatimi buna harcayacağım sonra yine boş boş oturacağım.
bahsettiğiniz hobiler hoş ancak en azından yazın aileme o kadar fazla yük olmak istemiyorum.
fikir verme açısından yazayım endüstri mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.
  • kuzey li  (12.08.14 19:44:27) 
ingilizce ilk önce bence. sonra bir programlama dili öğrenebilirsin kolaylıkla. tüm kaynaklar ingilizce zaten.


  • ac milan vs liverpool  (12.08.14 19:45:08) 
universitelerin dagcilik kulupleri oluyor cok hatta hic para harcamadan da bulasabilirsiniz o tur seylere. gunluk geziler olur oyle gidip teknik ekipman almaniz gerekmez rahat bir ayakkabi, kiyafet sirt cantasi yeter. eglenceli de olur kulupte kafadar insanlar olursa. cok yorulursunuz ama gun sonunda iyi hissedersiniz baya. 8 10 saat gecebilir bu sekilde. daha spesifik olarak canyoning, magaracilik, orienteering gibi seyler de yok degil.

etrafta guzel deniz varsa deniz gozlugu+snorkelle takilin oyle de epey zaman gecer. zipkinla/oltayla balik avlayabilirsiniz ya da.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (12.08.14 19:52:25) 
@babamasoliimbananickaldirsin öneriler güzel ama izmir'in bu sicağında dağ bayır kovalasanız çıkmam :D, kısın severek yapıyorum onları zaten.
deniz içinde güneşi sevmediğim için olmaz biraz daha söylediğim şeylere yönelirsek daha yardımcı olabillirsiniz.( sadece nisan, mayıs aylarında denize girmeyi severim)

  • kuzey li  (12.08.14 19:58:23) 
Bence bir miktar süreni hayır kurumlarında vs çalışmak için ayır. Allah rızasını kazanmaktan güzeli yok.. Kur'an da okuyabilirsin, çok güzel zeka açar.

Bunun dışında yeni bir şeye başlamak yerine eski bir şeyi bitirmeni tavsiye ederim.
  • malum kisi  (12.08.14 21:15:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.