[]

kadir has üniversitesi rusça kursu

aylardır yeni bir dil öğrenmek istiyorum. yunanca öğrenmek istiyordum ancak henüz uygun bir kurs bulamadım. bugün de kadir has üniversitesi'nin rusça kursunu gördüm, acaba bu kursa mı başlasam diyorum.

www.khas.edu.tr

gidenleriniz var mı daha önceden? veya rusça konusunda deneyim yaşayanınız var mı?

 
Bence gitme. Kurs içeriği ile ilgili hiç bilgi vermemişler, bana pek profesyonel görünmediler.
Şu kitabı al çalış www.kitapyurdu.com
Kursa vereceğin parayla da nativelerden 10 saat özel ders al, İstanbul'da çok var.
İnternette pek çok kaynak zaten var...

(Şu an hangi üni hatırlamıyorum ama avrupa yakasındaki bir üni birkaç yıl önce bu kitabı 1. ve 2. seviye kursu için ders kitabı olarak kullanıyor idi.)
  • en lüzumlusundan feyizli bir abiniz  (12.08.14 18:07:07) 
Ben rusça öğrendim a1, a2 kadar. Rusya'da yaşamayacaksan veya rus edebiyatına ilgin yoksa çok gereksiz bence. Önce ingilizce, almanca.


  • hohoya  (12.08.14 18:44:06) 
kadir has değil de gs üniversitesinin verdiği kurslar iyi diye duydum.

rusça çok emek isteyen bir dildir ayrıca, ingilizce gibi kolay değildir. onu bilip de başla ki sonra çaban heba olmasın.

ayrıca kitap olarak 1)başlangıç seviyesinde ataol behramoğlu'nun 50 derste rusça kitabı, 2)sonraki seviye için ayşe pamir dietrich'in "rusça gramer" kitabı.

edit: yunanca bir kurs bulursan bana da haber ver.
  • lesmiserables  (12.08.14 18:44:31 ~ 18:45:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.