[]

süreyyapaşa hastanesine nasıl gidicem?

19B diye bi otobüs geçiyomuş burdan. Metrobüsle Söğütlüçeşme'de indikten sonra ne yapmam lazım? Nereden kalkar bu 19B? Kaç dakikada hastaneye varır? İndikten sonra yürüme mesafesi ne kadardır? Her şeyi bırakıp Söğütlüçeşme'den taksi yapsam ne kadar sürer?

Bi de 19H geçiyomuş, farkları var mı, hangisi avantajlı? Aynı sorular bunun için de geçerli.

Karşı tarafı hiç bilmiyorum ve acil gitmem lazım hastaneye :(

Teşekkürler.

 
19b kadıköyden kalkıyormuş. uzunçayırdan geçiyormuş, söğütlüçeşme yerine uzunçayırda inseniz oradan binebilirsiniz. hastaneyi bilmiyorum o konuda yardımcı olamam.


  • inheritance  (12.08.14 16:30:55) 
maltepe de hastane. metrobüsle ünalan durağında inin o durağın olduğu köprüden maltepe tarafına otobüsler geçer orada bekleyin 19B yi

2. yol

metrobüsle ünalanda inin metroya binin metroyla maltepede inin ordan indiğiniz yerden başıbüyük minibüsleri geçer onlara binebilir veya taksiye binebilirsiniz.
  • fukka  (12.08.14 16:37:18 ~ 16:38:55) 
19b'ye binin, süreyyapaşa hastanesinde indirmesi için rica edin, kaptan indirir. önünden geçiyor zaten iett.

-

S.ÇEŞME METROBÜS durağından 4 nolu otobüse binin. Kadıköy ÇARŞI durağında inin. 16:40
5 dk.

Bulunduğunuz yerden KADIKÖY durağına yürüyün. 16:45
6 dk.
19B

KADIKÖY durağından 19B nolu otobüse binin. SÜREYYAPAŞA HASTANE durağında inin. 16:57
49 dk.

Bulunduğunuz yerden SÜREYYAPAŞA HASTANE durağına yürüyün. 17:40
  • rootfx  (12.08.14 16:37:35 ~ 16:41:22) 
bulamazsan beni ara. okulum tam arkasında.

yaz diye 19h'nin saatleri değişti zaten saçma bi yerden götürüyor binme ona. 19 b gelirse bin yoksa minibüse atla maltepe köprüsünde in. sonra yukarı çıkıp tekrar minibüse ya da taksiye bin.
yarım saat falan sürer.
  • seksen9  (12.08.14 16:55:05) 
kestirme;

metrobüsten uzunçayır'da iniyorsunuz.
aşağıda zaten direk e-5'e çıkıyorsunuz.
oradan 19b geçiyor. ortalama 40-45 dakika sürer trafiğin yoğunluğu biraz daha uzatabilir.
  • holy diver  (12.08.14 17:39:17) 
Maltepe koprusune gecerek, koprunun uzerinden gecen minibuslere de binebilirsin. Zira 19b saatleri cok sacma ve yol fazla uzuyor.


  • makarnacanavari  (02.12.14 08:01:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.