[]

devremülk ya da apart ege kuzey-ege

merhaba güzel insanlık. Yanımızda 2 aylık veletle 1-15 ağustosta tatile çıkacağız. öncelikle temiz güzel deniz istiyoruz. mesela küçükkuyu, özdere, olimpos gibi. denize yakın, gürültüsüz bir yer. devremülkleri internetten araştırıp bulmak güç bir iş. tavsiye edebleceğiniz yerler var mıdır? marmaris'ten aşağı inmeyi düşünmüyoruz. Marmaris-Datça arası marmaris'e daha yakın geniş bir koy vardı, bir köşesinde de büyük bir otel vardı, kıyıda birkaç küçük iskele ve harika tertemiz bir deniz. (çok belirleyici oldu değil mi:) güzel küçük iki katlı evler hatırlıyoruz, hesaplıydı da, oranın adını hatırlayıversek. çiftlik diye kalmış aklımda ama değil gibi de. haydi canlar.




 
selimiye, hisarönü? ayrıca çiftlik doğru kalmış da olabilir.


  • gokriver  (03.07.09 15:52:58 ~ 15:53:22) 
çiftlik pek alaksız dediğiniz yerle.. yani marmaris-datça yoluyla bağlantılı değil.. verilen cevaba göre hisarönü oluyor dediğiniz yer..

bunun dışında hisarönü'nü geçerseniz orhaniye, selimiye, bozburun gibi yerler var.. o tarafta tarifinize uyabilecek tüm yerler bu 4'ünden ibaret..

aslında istediğiniz şartları hisarönü dışında akyaka da sağlayabilir, orayı da araştırabilirsiniz.. ayrıca eşyalı devremülk gibi bir yer değil de yataklı ve mutfaklı apart tarzı pansiyonlar olur derseniz palamutbükü'ne bakın derim datça'da.. mutfaklı bir apartı/pansiyonu 100 lira civarına kiralayabilirsiniz.. denizi civarda bulabileceğiniz en temiz denizdir.. direkt olarak koy/körfezle uğraşmadan akdeniz'e açıldığı için tertemiz oluyor deniz, bardağa koyup buyrun için diye su muamelesi yapsam farketmezsiniz bile, öyle diyeyim.. orası serin de olur hem.. rüzgar hiç eksik olmaz, bazı akşamlar hızlansa da rahatsızlık verici olmaz, sonuçta bir yerde oturuyor veya odada dinleniyor olacaksınız..

marmaris'te de ufaklığın da rahat etmesi için turunç tarafını öneririm, hisarönü ve palamutbükü cazip gelmezse..
  • frtslck  (03.07.09 17:21:20) 
reklamları izlediniz.


  • darknum  (04.07.09 12:54:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.