[]

hadımköy(neverland) ve kadıköyün ortasında bir yer

ev alacağızda bu iki yere ulaşımı özel araçla zor ve uzun olmayan semtler nereleri?

benim şuan aklıma güzeltepeden başka yer gelmedi. otobana bağlanınca iki tarafada çok kısa sürede ulaşabiliyoruz.


 
direk hadımköy'den al derim.yeni toplu konutlardan ya da bahcesehir.


  • labanon  (12.08.14 09:06:59) 
@labanon hergün git gel 110km + trafik bunun için ortası diyorum.


  • zenc  (12.08.14 09:14:41) 
arada köprü var zor kısmını unutun.. şişli kağıthane buralar kadıköye yakın orta noktalar. kağıthane hadımköy 30-35 km kağıthane kadıköy 20-25 km..

eğer sabahları hadımköy den kadıköy yönüne gideceksen vay haline. her gün gişelere kadar trafik olur. akşamda tam ters yönde..
  • cirkinkizyokturazvotkavardir  (12.08.14 10:00:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.