[]

site aidatı

Merhaba

Oturğum siteye her ay aidat ödüyorum fakat iki ay önce sitenin otoparkında arabam çizilmiş,bende sitenin güvenlik kamerası olduğu için kamera kayıtlarını almak istedim fakat yıldırım düştüğünü iki aydır kameraların çalışmadığını bu sebepten bir şey yapamayacağını söyledi yönetici bende bunun üzerine her ay aidatı düzenli ödediğimi ama hizmet alamadığımdan dolayı ve istediğimi bana veremediklerinden dolayı aidatı 2 ay vermedim.Oysa bana kamera kayıtlarını verselerdi ben aidatı ödeyecek arabaya hasarı kim verdiyse onunla muhattap olacaktım,olayın üzerinden 3 ay geçti site yönetimi bana dün noterden protesto çekmiş,2 aydır ödeme yapmadığımı,ödeme yapmadığım taktirde yasal işlemlerin başlatılacağını vs. klasik bir yazı göndermiş.
Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım,ben keyfimden ödeme yapmıyor değilim,ben her ay ödeme yapıyorum,ihtiyacım olduğunda istediğim şeyi alamıyorum kaldıki yönetim binaya her ayın bilançosunu bile asmıyor,benim ödediğim para nereye gidiyor,nasıl harcanıyor,binanın masrafları nedir ne değildir bilmiyorum.Ben karşı protesto çeksem ödemememe sebebimi açıklasam,arabamdaki masrafın tutarını belirtsem onu tazmin edebilir miyim ve yönetimin benden aldığı geçmişe dönük tüm aidatların detayını istesem bişey elde edebilir miyim?

 
Sen aidatı ödemekle yükümlüsün.

Kameraların neden çalışmadığını ya da verdiğin paraların nereye harcandığını yönetim kurulu toplantısına katılıp öğrenirsin. Kamera bozulduğu halde yöneticinin neden yaptırmadığını sorarsın, site sakinleri ikna olursa adam bir daha seçilmez.

Ayrıca o kameraların çözünürlüğü çok düşük oluyor, bir taksi plakasını okuyamamıştık benzer bir durum başıma geldiğinde.
  • cakabo  (12.08.14 08:51:44) 
aidatı ödemen gerekir. kaçarın yok.


  • simten  (12.08.14 09:25:31) 
aidatı ödeyeceksin. yönetimin düzgün çalışıp çalışmadığının kararını da sen değil yönetim kurulu veriyor. sen bu konuda kafana göre karar verip ödeme yapmıyorum diyemezsin. en azından böyle bir hakkın yok. ödemeni yap, site yönetimine konuyla ilgili dilekçe ver veya dönemsel toplantılarda sıkıntılarını dile getir. bundan sonrası için çözüm bulurlar ama geçmişe çare yok.


  • osurdum  (12.08.14 09:32:00) 
iki ay ödemedikten sonra, noter protestosuyla ödersen de fena göt olmuş olursun. keşke zamanında yazıp öğrenseydin aidatı ödemen gerektiğini. şimdi ne yapsan, ne desen önyargıyla karşılaşacaksın :/

yine de parayı öde, yöneticiyle de isteklerin doğrultusunda konuş. aksi halde yönetim kurulu toplantısında dile getireceğini belirt. ya da direkt toplantıda konuş. haksız değilsin yani. kameralar bozuk olur da aylarca neden bozuk olsun.
  • m murphy  (12.08.14 10:12:25) 
yönetim kurulunun seni kendi evin bile olsa, oradan çıkarma hakları var. yok öyle arabam çizildi, kamera bozukmuş vermiyorum diye bir şey. ha biraz ağa baba bir kişiliksen istediğini yaptırırsın o ayrı.


  • zam sampiyonu domates  (12.08.14 14:17:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.