[]

iPad Air alma düşüncesi ve sorular

Bu mereti almaya niyetlendim ama bikaç sorum var tabii ki.

- Nasıl olur da hizlial.com'da (www.hizlial.com) 1050 tl olurken apple store'da (store.apple.com) 1250 tl olur? eğitim indirimiyle bile aynı fiyata gelmiyor.

- Amerika'ya yakın zamanda gidecek bir akraba var. apple store'larında yine 499 dolar görünüyor ve şu an 1071 tl gibi bir şey ediyor daha pahalı buradan. Ama orada da daha ucuza bulunabilir mi buradaki apple store'dan ucuz olması gibi?

- Sizce eskidi mi? :) iPhone 6 ile birlikte bir de yeni tablet patlatırlar mı?

 
Buradan almakta fayda var. Garanti süresi daha uzun olur.

1 sene olmadı daha çıkalı. En az 3-4 sene sorunsuz, hızlı şekilde kullanılır bence.
  • ontheroad  (12.08.14 01:20:54 ~ 01:21:04) 
macrumors'a göre sonbaharda yenisi bekleniyormuş.
buyersguide.macrumors.com
www.macrumors.com
  • unalub  (12.08.14 01:23:04) 
Bimeks'te uygun fiyata aldım 2-3 ay önce (1100), hala öyle midir bilmiyorum, ama bilkom garantisinde. Hızlıal'dan verecektim siparişi ama internetten, çevreden yorumlar okudukça/duydukça hızlıal'a güven olmayacağına kanaat getirdim.

Şu an bazı mağazalar apple ürünlerini ucuza elden çıkarma derdindeler, çünkü apple türkiye'ye resmi mağaza açtıktan sonra aklı olan gidip de başka mağazadan almaz, daha ucuza satılmadığı sürece.
  • legendwaitforitdary  (12.08.14 04:56:47) 
ipad air al gitsin, yenisini beklemene gerek yok, işlemci pil vs özellikler zaten çok iyi. bir de klavye patlat al sana pc.


  • ravenudon  (12.08.14 08:53:45) 
Oncelikle akrabaniz vergi olmayan bir eyalete mi gidiyor onu ogrenin. Cali'ye falan gidiyorsa o apple store'da gordugunuz fiyat vergi eklenmemis fiyat haberiniz olsun. iPhone 5s 64GB sim klitsiz fiyati 849 USD apple store'da odeme sayfasinda vergiyle birlikte 925 dolar oldu. 75 usd vergi verdim yani. ona gore hesaplayin. LTE'li alirsaniz burda da 125 lira vergi vereceksiniz

Eylul'de yeni tabletler geliyor, ciktigi sirada donecekse amerika'dan alinir tabii, Turkiye'ye araliktan once girmez yeni tabletler
  • düşünüyorum öyleyse vurun  (12.08.14 09:18:27 ~ 09:19:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.