[]

yurtdışında ingilizce dil eğitimi kaça patlar

orta seviyede ingilizcem var. mümkünse türklerin az olduğu bir yerde, fiyat açısından uygun bir dil okulunda, ingilizcemi insanlarla konuşarak geliştirmek istiyorum. düşüncemde 2 ya da 3 ay var (biraz da paraya göre). neresi olabilir, kaça patlar?

edit: gerekirse bir yandan da ufak tefek yerde çalışmakta isterim. olabilir mi?


 
Okul, uçak, konaklama 13 civarı tutar 2 ay için. Bilindik, marka okullarda aşağı yukarı böyle ama kriterlerine göre fiyat değişiyor bayağı. İngiltere için yazdım ben.


  • ontheroad  (11.08.14 21:56:08 ~ 22:08:07) 
Hangi Ulkeye gitmek istiyorsunuz? Ingiltere, Amerika, Kanada, Avustralya, Malta? Neresi ona gore fiyat soyleyelim size


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (11.08.14 21:59:47 ~ 21:59:58) 
Turkler az, fiyat acisindan uygun derseniz Irlanda oneririm. Ingiltere'de hem Turk cok hem de fiyatlar pahali.


  • crown  (11.08.14 22:04:26) 
en ucuzu malta diyolla


  • siradisi00  (11.08.14 22:07:35) 
araştırdım ben de malta olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım


  • eternal_soul  (11.08.14 22:28:56) 
eger ozellikle is icin kullanicagin bir ingilizce istemiyorsan dil okuluna gitme. onun yerine ingiltere'de falan seni yanina alicak bir aile bul, ev islerine yardim et. 2-3 ay onlarla yasa. konusa konusa ingilizcen o kadar gelisir ki sen bile sasirirsin.

ama onemli olan anlasabilicegin yaslarda birilerinin olmasi o evde. o olmazsa kendine minik bir is bulursun, orda konusursun falan.

veya uzun soluklu bir work&travel projesi dusunebilirsin.
  • gerard  (11.08.14 23:06:22) 
Önerim work and travel veya ab projeleri ile yurtdışına gidip hayatın birebir içinde kalacak şekilde bir yöntem belirle derim.Bunun için önce burada ingilizceni iyice geliştir ki orada pratiği ve hayatı yaşayarak geliştir bu sayede hem ekonomik olarak çok külfet olmaz hem de hayatın içinde olduğun için faydası daha fazla olur.Bunun yanında para da kazabilirsin.


  • murtiii  (12.08.14 02:42:38) 
malta'ya gideceğine çorum'a git. daha az türk ile karşılaşırsın


  • bigl0rd  (12.08.14 02:49:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.