[]

[yuva arıyoruz] dört tane 2 aylık, bir tane 4,5 aylık kedi için...

Yavru kedi/ler sahiplendirme ilanı:

kedi sahibi olmak isteyenler varsa, dördü 2 aylık, biri 4,5 aylık olan kedilere yuva ve sahip aranmaktadır. kedilerin bütün fotolarına yazının sonundaki linkten ulaşabilirsiniz. (fotoların bazılarında "anne karakedi" de görülüyor ama onu saymayınız. kedi ya da biz ölene kadar bizimle o)

renk ve cinsiyet özellikleri şu şekildedir:

2 aylık olan yavrular; siyah (dişi), siyah-beyaz (erkek), ikiz tekirlerden biri erkek, biri dişidir.
4.5 aylık olan yavru ise erkek siyahtır.

yavruların hepsi insancıl ve oyuncudur. maddi ve manevi olarak uygun durumda olsam hiç birini vermek istemiyordum.

yer; istanbul, sarıyer, istinye'dir. makul uzaklıklara araç ile de getirebiliriz.

buradan mesaj ya da bayneo@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

fotolar için böyle buyrun: imgur.com

 
güncel


  • matrix  (13.08.14 01:51:38) 
Ben de senin kafada olduğum için kedimi çiftleştirdim, şanslı sayılabilirim 1 yavrusu oldu. Beni önce arkadaşlarım gaza getirdi, biz alırız falan diye. Aldıktan sonra da iki ay dolmadan vermek istemedim sonra da bir arkadaşımın ha bugün geldim ha yarın geleceğim oyalaması ile bir ayı geçirdim. Sonra tatil falan. Siyah beyaz kedim kırma bembeyaz bir van kedisi ile çiftleşmişti ama teptekir oldu yavru. Kimse yazdıklarıma dönmedi benim de.


  • ixi  (13.08.14 17:46:29) 
günceldir. sadece 4,5 aylık olana konya'dan sahip çıktı. kediyi oraya nasıl ulaştıracağımı düşünmekteyim. ama kalan yavrular için dediğim gibi hala günceldir.

hadi arkadaşlar bir el atında bu uysal, sevimli kedilere yuva bulalım. sokağa bırakmak zorunda kalmayayım. :/
  • matrix  (20.08.14 16:51:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.