[]

bi ara bi asteroid mi ne gelecekti?

öyle bi geyik hatırlıyorum.

hatta çok yakın olacağı için dünyanın 2 uydusu varmış gibi gözükecek filan deniyordu. ay kadar parlak olacakmıştı filan.

çok mu yanlış hatırlamışım?

 
marduk?


  • hohoya  (11.08.14 18:00:52) 
@hohoya yok marduk değil. bu sene olacaktı sanki ama... bilemedim.


  • i was me but now he s gone  (11.08.14 18:07:54) 
yılın belli zamanları mars için dönen bir geyik var. ben kendimi bildim bileli mars yılın belli bir dönemi dünyaya çok yaklaşır insanlara 2 ay varmış gibi görünür falan.
bir de bu akşam meteor yağmuru var.

  • canseven  (11.08.14 18:16:36) 
soruna cevap degil ama bak bugun ve yarin perseid meteor yagmusur varmis hatta google doodle yapmis bunun icin. aksam gokyuzune bakmakda fayda var belki goruruz

www.google.com.tr
  • exlibris  (11.08.14 18:20:44) 
  • warrior princess  (11.08.14 18:27:54) 
(bkz: cem uzan'a hapis şoku)

bu bahsettiğin haberden kaç kez okudum sayısını unuttum valla.
  • siradisi00  (11.08.14 19:48:59) 
asteroid değil ama betelgeuse patlayıp süpernova'ya dönüştüğünde dolunay kadar aydınlık gözükecek diyorlar. fakat "bi ara" konusu biraz sıkıntılı, hemen yarın da olabilirmiş, 1 milyon yıl sonra da =)


  • kobuzchu kiz  (11.08.14 20:15:21) 
@kobuzchu kiz galiba buydu ya bahsettiğim şey. evet.


  • i was me but now he s gone  (11.08.14 20:23:32) 
Betelgeuse da vardı, bir de Dünya ile Ay'ın arasından bir tane asteroid geçecekti, o da kuyruklu yıldız gibi görünecekti şu hale bopp gibi, görmedik valla.


  • aychovsky  (11.08.14 20:26:24) 
5-6 yıl kadar önce haberlerde çıkmıştı, 2021 yılında bilmem ne kadar büyüklükte (kıta ismi vermişti galiba o kadar büyük diye ya da o kadar bir alanı yok edebilir demişti tam hatırlamıyorum) bir gök taşı çarpacak ya da çok yakından teğet geçecek denmişti. Teğet geçmesi bile çok büyük bir etki yaratacakmış.


  • delirten  (12.08.14 03:35:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.