[]

okurken çalışmak

s.a.
şimdi halihazırda üçüncü sınıf öğrencisiyim. yapmadığım bir ofis stajım var 30 günlük ve bunun dışında tecrübe kazanmak için okul bitene kadar bir ofiste çalışmak istiyorum. haftada iki ya da üç günümü verebilirim.

şimdi araştırma yapıp bir sürü ofisin adresini buldum bi 60 kadar falan bunların hepsine CV yollamak akıllıca bir hareket olur mu?

iş konusunda ve başvuru konusunda deli tecrübesizim.

çok lazımsa şehir plancısıyım.

 
bulunduğun yerde varsa sehir plancıları odası'na uğrayıp cv bırakmak yada oraya bırakılan ilanları değerlendirmek faydalı olabilir.
onun dışında ofislerin listesini çıkarıp kapı kapı dolaşabilirsin, ha baktın çok kurumsal; telefonla arayıp randevu alabilirsin.

  • imfhh  (11.08.14 15:36:26) 
ben staj ararken 20-30 sirkete basvurmustum mail adreslerini bulup, bir kismi olumsuz donus yapti, bir kismi hic donus yapmadi, bir tanesi de olumlu donus yapti.. olumlu olanda staj yaptim ve sonrasinda calismaya basladim..

basvuru yapmak kotu bi sey degil yani ama fazla yerden olumlu cevap gelirse de ne yapacagini sasirabilirsin.. asama asama gonder mesela 3 haftaya yayip 20 20 gonderebilirsin bence..

bir de on yazi gibi bir sey yaz tabi cv'nin yaninda bos gunlerini ya da haftada kac gun calisabilecegini belirten..
  • buzzlightyear  (11.08.14 15:39:17) 
ya ilk etapta fotokopi çektirseler de olur arada bir şeyler kaparım gibi. zaten çoğu insan bu şekilde başlamıyor mu?

yani baktım fotokopiden öteye gidemiyorum beni bağlayacak şey de yok. bırakırım.

yanlış mantıksa uyarın lütfen
  • jameskeenan  (11.08.14 16:42:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.