[]

Başka bir Hamilelik Sorusu

Arkadaşlar selam, aktarıyorum:

"Sevgilimle geçen ay dışarı boşalma-geri çekilme yöntemiyle 4-5 kez birlikte olduk, regli normalde yarın başlaması gerek ama hiç bir belirti yok. Karın ağrısı, bel ağrısı göğüs şişmesi filan olurmuş hep ve tarih hiç şaşmazmış. Acaba hamile midir diye çok korkuyoruz. İşin kötüsü ben 4-5 gün sonra Almanya'ya dönmek zorundayım. Nasıl öğreniriz hamile olup olmadığını, idrar testi yaptırsak şu günden sonuç verir mi? ya da Pazartesi hastaneye kan testi mi yaptırtmalıyız?"

Nedir yorumunuz?

 
bekar sevgililerin yüzde 70'i hayatında en az 1 kere bu korkuyu yaşamıştır diye hararetini dindireyim.


  • mayeskuel  (10.08.14 23:16:10) 
  • sparkle kiddle  (10.08.14 23:18:17) 
Birkaç gün bekleyin ve stres yapmasın. Stres regli geciktirir daha çok. Kan testi en doğru sonucu verir, 1 hafta içinde regl olmamışsa hala kan testi yaptırabilirsiniz.

Bu arada o geri çekilme yöntemi bir yöntem değildir arkadaşlar üzgünüm, korkmakta da haklısınız umarım korktuğunuz gibi olmaz.
  • amelie poulain  (10.08.14 23:18:37) 
ananem bile geri cekilmeyle korunmamistir.

test yapsin ici rahat eder ama hamile olsa memeler, karin bolgesi hemen hamile kaliyorum diye kendini belli eder. karin bolgesi cisi varmis gibi siser, memeler tombiklesir falan.

bazi testler icin regl gunu uzerinden gecmesini beklemeye gerek yok.
  • elxa  (10.08.14 23:20:05) 
eczaneden test alıp bakın kendizi yiyip bitireceğinize.


  • rebellion  (10.08.14 23:20:07) 
eczaneden 2 test alin garanti olsun. bu devirde hala bu sekilde korundugunu düsünenlerin olmasi da gercekten ilginc.


  • kimse  (10.08.14 23:22:29) 
yalancı gebelik yüksek ihtimal.


  • fallthepieces  (10.08.14 23:43:26) 
Iste bunlar hep stres


  • balpolen  (11.08.14 01:04:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.