[]

dügün fotografcilari niye bu kadar pahali?

seneye evlenecek bir arkadas icin internetten biraz arastiralim dedik, fiyat aldik. dügün gününü kuaförden aksama kadar kapsayan paketler icin 10 bin civari paralar istiyorlar.

Insan o kadar parasi olsa bile niye bir fotografciya o kadar para ödesin anlayamiyorum. moda cekimi yapilmiyor sonucta. emege saygim var ama 10 bin tl keriz soygunu gibi. saglam üniler okumus akilli kariyerli insanlar bile yillarca calisiyor da bir ayda bile 10 bin tl maas alamiyorlar. bunlar bir güne istiyor.
cok sacma degil mi? alternatif bir fikriniz var mi?

 
Elif kıncal ile görüşebilirsiniz.


  • galahad  (10.08.14 22:25:08) 
amatör olarak fotoğraf çeken öğrencilerle konuşabilirsiniz.


  • iste o kavunici balik  (10.08.14 22:26:30) 
10 bin lira ne amk. Git iki tane öğrenci bul, 500 liraya MAKSİMUM halledersin. Yazık günah.


  • roket adam  (10.08.14 22:37:40) 
cokmus gercekten ama bu ısı yapan cok fotograf ogrencısı falan var hemde gayet ıyıler onlarla konussunlar.


  • mymissingstars  (10.08.14 22:38:29) 
Evlilik arifesinde damat yolunacak kaz olarak görüldüğü için ne dayasak diye düşünüyorlar ve ortaya bu fiyatlar çıkıyor.

10000 lira ney lan.. 2 ay çalışıyorum ben o paraya..

Allah'tan benim hatunun bu dertleri yoktu açık konuşayım yapmazdim o düğünü böyle bişeye diretse ..
  • kennym  (10.08.14 22:54:19) 
@cosmicstring ne dedigini anlayamadim :)

@kennym evlenecek arkadaslar arasinda para ayrimi yok yani herseyi beraber ödeyecekler, zaten avrupa'da yasiyorlar. yani demem o ki miktar olarak koymayacak olsa bile bir aylik maasi 1 günde hak edecek bir sey yapilmayacak sonucta.

ucuz olsun diye photoshop'la insanlari sisme bebege ceviren ya da kadraj duygusu bile olmayan fotografcilarla anlasmak istemiyorlar ama 10 bin de resmen keriz muamelesi oluyor.
aranilan kalite www.ikihayatbirkare.com
gibi. ama amatör de olabilir.

amatör ögrenci öneren arkadaslar, nerde bulurum ben bu insanlari internette? mezun olali 3-5 sene oldugu icin hic kontagim kalmadi. önerebileceginiz forum filan var midir?
  • kimse  (10.08.14 23:12:42) 
bir bok sanıyorlar kendilerini. ulan hangi meslek bir günde 10.000tl kazanıyor amk? en çok kazanıyor dediğimiz dizi oyuncularının bile günlüğü 6000-7000 liraya denk geliyor. sen kim köpeksin?


  • kamera motor  (10.08.14 23:16:41) 
@cosmicstring simdi anladim :) bu arkadaslarin üstünde mahalle baskisi yok rahatlar ama en güzel günlerinde de kaliteli güzel fotograflar istiyorlar.
zaten hic bulamazlarsa, fotografcilik okuyan bir ögrenciye burs verip dügün fotografciligi egitimi aldirmak. en azindan hem fotogrflari güzel olur hem de 10 bin bosa gitmez :)

@kamera motor veren nasil veriyor ben de anlamiyorum, zaten yavastan isi gücü birakip bu sektöre gecmeyi düsünmeye basladim adamlar maasimi saatte kazaniyorlar.
  • kimse  (10.08.14 23:18:37 ~ 23:20:10) 
kardeşim çırağanın fotocusu bile okadar istemiyor..:)


  • jamswety  (11.08.14 00:04:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.