[]

15 bine yapılabilecek bir iş var mı?

Daha doğrusu 15 bin TL'niz olsa para kazanmak için ne yapardınız?




 
bahis oynardım, ciddiyim.


  • buzdagi  (10.08.14 21:48:19 ~ 22:27:09) 
üstüne 700 bin lira falan daha ekleyip burger king açardım.


  • oğlum çok zor lan  (10.08.14 21:48:32) 
şehir? ülke?


  • labanon  (10.08.14 21:48:44) 
parselemlak.com


  • pomolilik  (10.08.14 22:07:19) 
hisse senedi dışında aklıma bişey gelmedi. ha bir de her işte ne kadar kaybetme riski varsa o kadar kazanma şansı vardır.


  • error522  (10.08.14 22:19:20) 
istanbul'da. ya da online bir işse her yer olabilir.


  • theodor  (10.08.14 22:30:34) 
parayi kesinlikle harcamaman gerek. etrafin sana cimri diyene kadar aliskanliklarini harcamak degil biriktirmek sekline donustur ve bunu bir karakter haline getir. kimseye de aldirma. kurusun hesabini yap.

bir yandan boyle bir sey var arastir: www.kosgeb.gov.tr
belki zamanla uzerine hibe bile alir eklersin...

hangi alanda calismak istedigini kendi yeteneklerine gore kendin secmen gerek.

para kazanmayi, sonra kar etmeyi, sonra parani dogru degerlendirmeyi sonra da parani korumayi ogrenmen gerek.

kolay yoldan zengin olma hayallerine asla girme. her zaman calisman gerektigini unutma. iddaa'dan cok kazanan adam zaten o sirketin sahibidir.
oyun oynayarak kazananlar varsa onlarin da gecesi gunduzu bu oyunla geciyordur, o da kolay degil.

eger ben olsam:
gider vadeli yatirirdim: cok dusuk faiz, ama su durumda elli lira elli liradir. ayrica uzerine de ekleyebilmek icin (eger isim yoksa) is bulur calisirdim. her ay vadesi geldiginde faizin uzerine biraz da maastan artirirdim. bu arada (onceden yoktuysa bile) zaten bir cevrem olusurdu ve yeteneklerimi de kesfederdim. bu durum birkac yil surebilir, belki on yillar... o yuzden amacimi unutmadan calisir biriktirir hic acele etmezdim. sonucta illa ki daha cok param ve zamanla kesfettigim bir meslegim/yetenegim olurdu. o zaman sermaye yapip kendi isimi kurardim. butun bu surecte dunyanin en cimri adami olurdum.

ortak olmak da zor su ortamda. o yuzden kendi isine bak. babanin oglu olsa anlasmazlik cikar. zaten turkiyede rasyonel adam bulmak zor. is ile aski/duygusalligi/arkadasligi da asla karistirma.

unutma: harcarsan sonu yok. sermayeni bitirir kurtulursun. borca girersen dondurecek bir kazancin yok: yeni is kuruyorsun gelirin borcuna giderse buyuyemez bitirirsin.

kredi, parasi olan adamin kendi parasini calistirirken bir yandan baskasinin parasindan da para kazanmasina yarayan bir alettir, bakma bizim millet tuketim icin kredi aliyor. birikimlerini degerlendirmeyi bilmedikleri icin bankalar tarafindan aslinda kandiriliyorlar. yastik altindaki paralar hep dolasima girdi bu kredilerle. zaten bankalar buyuk sermaye gruplarinin kendi bankalari.

ayrica yakin donemde kriz beklendigi icin borclanmak tavsiye edilmiyor. emlak biraz sikintili, herkes kredi karti ve emlak/tasit kredisi borcu altinda.

dikkatli ol, tedbirli ol, kolay gelsin.
  • idexo  (10.08.14 22:39:20 ~ 22:41:18) 
ufak tefek ticaret yapılabilir bir de douchebag gerçeği var, arada sırada koydum çocuğu temalı yazılarını görüyorum bi takip et belki ekmek çıkar


  • azizakin  (10.08.14 22:51:57) 
spacy 110 umu satıp üstüne katar mt-07 alırdım. tam da kafa kafaya biliyo musun. of.


  • fuzuli  (10.08.14 23:25:42 ~ 23:44:16) 
15 bine gerçekten bir şey yapılmıyor... :/

tabi çok iddialıysan ya da vaktin varsa çılgın şeyler yapılabilir.
1 ay yağda yumurta yeyip sıfırdan dondurmacı açan bir tanıdığım vardı. epey işi büyüttü sonra.
  • siradisi00  (10.08.14 23:32:42) 
www.sahibinden.com

çok net çay ocağı işlet.
  • things  (10.08.14 23:35:47) 
pazarda bi şeyler satma işi olabilir. ama esnaflık olması lazım kanında. ve yırtıklık.


  • icim urperiyor  (10.08.14 23:51:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.