[]

kızlar erkekler farketmez

bacaklarımdaki batıklardan kurtulmak için kıl köklerini rahat bırakır diye bi süre jilet kullanmaya karar verdim.jiletle alırken kılların çıkış yönünün tersine alsam n'olur?kıllar çoğalır yada kalınlaşırmı?




 
bkz: kıl dönmesi

edit: killarin cogalmasi veya kalinlasmasi konusu tamamen sununla alakali.
sen vucuduna zarar veriyorsun o killari keserek. yani zarar derken vucudunun kosullara uymasi icin yaptigi bir degisikligi onluyorsun.

vucudda diyor ki lan bu killara bir sey oldu demek ki kotu bir durum var yeniden cikiyim ben diyor. bazen sayisi artabiliyor kucuk bir olasilik.

cogu zaman da biraz daha kalin cikiyor. gozune fazla gozukuyor o yuzden.

ben futbol oynarken yillarca ugrastim. bir yerden sonra pes etti. artik cok seyrek.
  • kutsalbok  (10.08.14 18:56:59 ~ 21:41:04) 
Batık için bir solüsyon vardı sanırım gigi no bump idi adı ben olumlu yorumlar duymuştum hakkında bir de scrub olarak vardı onu deneyebilirsin mesela jiletle almak istemezsen.

Jiletin nasıl yaparsan yap kılları çoğalttığı veyahut kalınlaştırdığını da zannetmiyorum.
  • faihfati  (10.08.14 19:58:04) 
Batık olmasın istiyorsan, tıraş işleminden bir süre önce kese yardımı ile ölü derilerden kurtulman gerekiyor. Hem bu bacaklarını da ağdaya ya da jilete hazırlıyor. İyi bir lif ya da vücut fırçası ile bacaklarını keselemeyi dene.


  • gossipgirl  (11.08.14 00:07:17) 
ya yanlış sormuşum aslında sorunum batık değil kıl köklerindeki lekeler bütün kılların kökünde koyu khve lekeler oldu bunun için ağda yapma diye tavsiye aldım hep kökler fazla tahriş olmuş falan diye.batık için kese falan evet yapıyorum ama o lekeleri geçirmedi


  • aylin dal  (11.08.14 12:10:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.