[]

Amerika'dan geliyorum duyurulari - Dikkatli olun

Gecen senekine cok benzer bir duyuru gorunce duyuru kullanicilarini uyarayim dedim.
Temkinli davranin. Benim gibi saflik yapip herkese aldanmayin. Sozlukta uyeligi olup buraya giren hirsiz, dolandirici alcaklar var. Komisyon istemiyorum, Allah rizasi icin yapiyorum, ayagina fena carpabiliyorlar haberiniz olsun. Bu yuzden;
Alisverisi siz yapacaksaniz kesinlikle kucuk, giderse sizi etkilemeyecek meblaglarda yapin ve urunu kendiniz sahsin adresine siparis verin.
Buyuk meblaglarda yapacaginiz alisverislerde urun elinize gecene kadar bes kurus para harcamayin.
Karsidaki ne kadar durust gorunurse gorunsun dediklerimi unutmayin.

Unutmadan:
(git: 994596)

 
Arada sırada bu tip duyuruları açmak lazım. Geçen yıl benim de başıma gelmişti. İşleri sağlama almadan hareket etmeyin.


  • groovettyn  (10.08.14 15:20:25) 
Bir yazar kişiyle bu işlemi yapacaktık ama açtığınız başlıktan sonra bana mesaj atmış "kimseye iyilik yaramıyor galiba, getirmiyorum" gibi bir iptal duyusu yapmış.

Kurunun yanında yaşın yanmaması için bir önlemler almalı.
  • jesterdvine  (10.08.14 17:39:11) 
dun m ile baslayan bir kullanici boyle bir duyuru acmis sonra da silmis. simdi baktim baska duyuru acan da goremedim. gerci simdi vazgecmis anladigim kadariyla ama alici tarafinda bir cekince varsa ben kefilim. yeter ki iyiyle kotu ayrilsin, insanlarin da hevesi kirilmasin. ismine para gonderdiginize ya da bir urunu onun adina yolladiginiza dair kanit gostermeniz halinde ben karsilayacagim kaybinizi. ha sen kimsin derseniz, internetten inandiricilik nasil gerceklestirilir, kefalet isi nasil yapilir bilmem ama ad-soyad telefon ve adres bilgilerimi verebilirim. zaten duyurudan da bu bilgilere ulasabilirsiniz, su kullaniciyla ilgili bilgisi olan var mi dediginizde herhalde bilenler boyle bir dolandiricilik durumunda geri donus yaparlar. (daha once kargo yolladigim, paypal uzerinden ufak para transferleri gerceklestirdigim, e-mail yoluyla dosya gonderdigim kullanicilar var, onlarin da kullanici adlarini verebilirim rizalarini alip)

ayrica uyariniz icin tesekkur ederim. insanlar yine de dikkatli olsun. ben de herkese guvenmiyorum burada. kimseye de kolay kolay kefil olmazdim simdi aklima gelen nwnd ve pescador haric.

bu meczup bunu niye yapiyor derseniz de olmeden once insanlarin yaninda saf tutulmasi gerektigine inandigim icin. palavracilarin en sevilen kullanici cevaplarinda goruldugu bir ortamda haksiz yere insanlarin adi lekelensin istemem.
  • John Finn  (10.08.14 18:15:06) 
Alışveriş yapıp yapmamakta özgürsünüz. Dürüst birinin bu duyuruya takılıp kalacağını düşünmüyorum.


  • Simrug  (10.08.14 18:57:29 ~ 11.08.14 17:20:01) 
Ben açıyorum gittiğimde getiriyorum ödeme yapıp kargoyu adresime yolluyorlar bende teslim ediyorum benim gidip almam gerekirse ufak bir ücret talebim oluyor kar amacım yok


  • steward  (24.09.15 15:55:05) 
"Dürüst birinin bu duyuruya takılıp kalacağını düşünmüyorum."
dogru diyor simrug.
kendini bilen insan trip atip aman be yapmiyorum demez diye dusunuyorum ben de.
sozluk hesabi olan saticilarin nickaltini okumadan alisveris yapmayin bir de.
tabii ki guvence olamaz ama en azindan bir tane bile olumsuz entry varsa ona gore vazgecersiniz.
  • chaotic good  (24.09.15 16:02:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.