[]

berlin de alamanca kursları

seneye berlin de almanca kursuna gitmek istiyiorum. yoğunlaştırılmış sıkıştırılmış bir şey olmasına gerek yok ama almancayı öğreneyim, sonra da belki yapabilirsem bir okula gitmek istiyorum almancayı öğrendikten sonra. ama bunun için ilk etapta ne kadar bi bütçe ayırmam lazım? bu sene çalışıp para biriktirmeye başladım. kalacak yere para vermiyeceğim, erkek arkadaşım orda kalıyo onun yanında kalacağım. goethe çok pahalı diye biliyorum. tamam çok iyi bir kurs belki ama daha ucuz ve dandik olmayan başka kurslar hakkında ve ücretleri hakkında bilginiz var mı? bir de ne kadar bir bütçe gerekir aylık mesela tahminen? okul da sanat-tasarım la ilgili bir bölüm düşünüyorum. bir de kurs seviyeleri, kurlar ne kadar sürüyor? bir de oraya gittiğim zaman çalışma imkanım da olur mu sizce bir süre sonra??




 
migrationkurs'lar var bedava oluyor galiba. zencisi somalilisi falan gidior.
vhs var türkiye'nin halk eğitimi gibi. iline göre kalitesi değişir, f/p oranı en iyisi o.

özel kurslar var, fiyatları değişken.
üniversiteler açıyor, pahalı biraz, ders yerine de geçiyor, transkript veriyorlar.

berlitz, goethe falan da en pahalıları, sanırım ayda 1000 eurodan başlıyor.

internette fiyatları görebilirsin.
  • siradisi00  (10.08.14 13:12:35) 
  • inevitable loser  (10.08.14 16:39:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.