[]

mülakat sonucu iş teklifi

silsile ile ülke müdürüne kadar görüşmeler oldu. her kişi de maaş beklentimi ayrı zamanlarda görüşmemize rağmen sırasıyla sordular. görüşmeler 4 ay sürdü. 4 ayrı görüşme oldu bu arada.

neyse ülke müdürü iş teklifi yapacağını söylemiş orada çalışcağımız mühendise emaille. kendisiyle görüşmemizde zaten işin olduğunun sinyalini vermişti. müdür ispanyol. teknik müdür de öyle.

verdiğim maaş aralığı belli. farklı bir teklif gelme ihtimali var mı ilk sorum.

sizce ispanyol bir şirket olan yeni müstakbel iş yerime teklif esnasında hangi konuları sormalıyım, neleri açıklığa kavuşturmalıyım?
@1 espri her daim ihtiyac :)

 
siesta yapiyor muyuz diye sor.

hadi hayirli olsun.
  • she was my baby  (10.08.14 03:56:23) 
siz ne kadar maaş aralığı da belirtseniz onlar kendi istedkleri teklifi sunarlar ancak çok da düşük geleceğini sanmam.

bir de barcelona kombinesi veriyorlar mı onu sor.
  • canseven  (10.08.14 10:10:32) 
boğaların renk körü olduğunu söyle, hep beraber gülün.


  • fallthepieces  (10.08.14 10:27:04) 
hacı bale ne koşuyor ya de. insan değil bence de.


  • brad pitt  (10.08.14 10:33:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.