[]

Bu derneğin amacı tam olarak nedir? (Avrupa Gençlik Topluluğu-EYSA)

Arkadaşlar Konya'da böyle bir dernek var. Otellerde etkinlikler düzenliyorlar, dans falan ediyorlar. Kişisel gelişim muhabbeti yapıyorlar, bazı üyelerine 15 yıllık bedava pasaport çıkarabilecek kadar da paraları var. Bir sürü modern türbanlı kız var, erkekler var. Kesinlikle haremlik selamlık bir ortam yok. Penguen dansı bile yapıyorlar. Şimdi benim anlamadığım nokta şu;

1-Derneğin belli bir amacı yok gibi görünüyor. E o zaman bu dernek niye var?

2-Bu adamların amacı ne?

3-Bu insanlara para nereden geliyor?

Ara ara avrupa'ya gidiyorlar. Seçme üyeler avrupa birliğiyle alakalı konferanslara falan katılıyor. Balonlarla falan bir şeyler yapıyorlar. Amaç Avrupa birliğiyle alakalı falan bir şey mi? Yoksa tamamen goygoy yapmak için ve eğlenmek için kurulmuş bir olay mı? Ya da birilerinin bu işlerden çıkarı mı var?

Absürdlüğü daha iyi anlamanız için:

Youtube videoları:

www.youtube.com

www.youtube.com

Garip bir facebook sayfaları:

www.facebook.com

 
yanılmıyorsam avrupa'da en çok göçmen konya'dan var.(türkiye içinden) para oradakilerden geliyordur.


  • mayeskuel  (10.08.14 01:28:01) 
kafam daha çok amaç olayına takılıyor. ilan vermişler mesela kurs ilanı, psikolog master trainer falan diyor. pasaportu yanlış yazmışım 10 yıldır o. 15 ne hakikaten.


  • dergus  (10.08.14 01:32:08) 
valla tr de thaf tuhaf oluşumlar var.yyp diyew bi yer vardı istanbul'da. felsefe kursları vardı. 10-15 kere katıldım. olaylar tuhaf tuhaf yerlere gidince ayrıldım. hala neler çevirdiklerini anlayamamışımdır.


  • mayeskuel  (10.08.14 01:37:28) 
linklere bakmadım ama ulusal ajansla ilgilidir muhtemelen, hani erasmus falan var ya, aynı çatı altındalar işte. avrupa gönüllü hizmetleri olarakta geçebilir. finansmanı avrupa birliği komisyonu karşılıyor. bütün masraflarınızı karşılayıp sizi gönüllü olarak yurtdışına falan gönderebilirler.

yurtiçinde de bu şekilde etkinlik düzenleyip fon alıyolar işte.
  • tolga asp  (10.08.14 01:38:12) 
a) 10 yıllıktan fazla pasaport yasal olarak çıkaramazsın. bu adamlar 15 yıllık çıkartıyorsa içişlerinde ya da emniyet müd.'nde adamları vardır. belki de mittenler. ben bu adamlara bulaşma derim. adamlar yasalardan daha üstün mk

1 - derneğin amacı tüzüğünde yazar. senin amaçsız olarak gördüğün birçok toplantının altında yatan bir amaç bulunur. yaygın eğitim kavramını nette araştırmanda fayda var.
2 ve 3 - ab projeleri yoluyla bu tür toplantılar, aktiviteler hibelendirilebiliyor. dernek de bu yolla çalışmalarını yapıyor olabilir. bunlar doğal şeyler. konyaya özgü değil. ama türkler maşallah her konuda olduğu gibi bu işe de güzel abandı. darısı ab komisyonu projelerine inşallah. parayı gören geliyor.

konu uzun. meraklısıysan bu siteyle başla:
www.ua.gov.tr

devlet veriyor yani parayı genelde. adamlar örgütlü.
  • siradisi00  (10.08.14 02:25:17) 
ya bana saçma, amaçsız ve dejenere bir gençlik yaratma amaçlı kötü niyetli bir proje gibi geldi de... adamlar ellerinde balon dans falan ediyorlar. avrupa bilmemne ayağına acaip bir yozlaştırma yapılıyor gibi...


  • dergus  (10.08.14 04:41:16) 
ekşidekiler de swinger partilerine gidiyor ona bakarsan?

hani biz marjinaldik :P

elinde balonla dans etmek dejenere olmaya mı neden olur?
  • siradisi00  (10.08.14 09:58:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.