[]

Uyducular yardım etmeniz lazım

ulan doğru düzgün tv izelyen biri bile değilim ama namus meselesi oldu.

bugün komşulara sordum dedim dahili uydu var mı, evet var biz de ordan bağlandık zaten ama kutuyu açtırmanız lazım dedi.

ben anlamadım tabi. sonra elektrikçyie gidip kablo aldım ve kutu muhabbetini o söyledi. duvardaki anten girişinin ktuusunu açıp ordan f konektör müdür nedir onunla bağlamalıymışım. neyse anladım, gittim eve açtım bağladım.

tv dahili uydu alıcılı bir tv, o yüzden direkt tv'ye de bağladım.

ama %0 sinyal diyor. delirecem amk ya. niye böyle diyor arkadaş valla fıttıracam?

nette kısa devre falan okudum, iblmioyrum belki ilk bağlamaya çalışırken ortadaki dalga kenardaki saçak tellere değmiştir, ama şuan değmiyor. yine de bu, kabloyu sikip atar mı başka kablo mu almak gerekir? değdi mi onu bile bilmiyorum belki sorun o yüzden bile değildir.

ben fıttıracam ya şu %0 sinyal yazısını gördükçe deliresim geliyor. neyi yamuk yapmış olabilirim bi akıl verin.

 
Kısa devre ile alakalı birşey olmayabilir ,ilk önce kablo konnektor bağlantısına kontrol et,daha sonra çatıdan daireye sinyal geliyor mu onu kontrol etmen lazım ,dairede sigorta kutusunun yanında veya içerisinde çatıdan gelen kablonun odalara dagitildigi bir parça vardır burada ki bağlantıları kontrol et,karasal yayın mi var yoksa uydu yayını mi var bundan emin ol ,ugrasaman dersen bir uyducu cagir 30 lira civarına yaparlar .


  • sealth  (09.08.14 22:47:17) 
keşke uydu kutusunu aldığın yer gelip kursaydı.. ben de rica etmiştim 10dk uğrayıp yapmıştı adam..


  • defnex  (09.08.14 22:59:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.