[]

şu bilgisayar nasıl? - ultrabook önerisi-

www.istanbulbilisim.com.tr

şu bilgisayar nasıl ultrabook için bu ve benzer önerileriniz var mı

Edit: iş için taşınabilir hafif ve online işlemlerimi halledebileceğim bişey bakıyorum.
hızlı açılıp kapansın, hafif olsun yanımda taşınsın internette 20 sekme kasmasın kafi.

 
güzel fakat hard disk biraz az geldi gözüme. bulut hesabı ya da harici terabayt disk kullanmıyorsanız biraz sıkıntı olabilir. tabi ne için kullanacağınızı da yazarsanız daha net fikirler verebiliriz. onun dışında ultrabook genel olarak iyi.


  • deniztarafinabakankale  (09.08.14 17:53:00) 
ssd olduğu için 128gb, yeterli iş için taşınabilir hafif ve online işlemlerimi halledebileceğim bişey bakıyorum.
hızlı açılıp kapansın, hafif olsun yanımda taşınsın internette 20 sekme kasmasın kafi.

  • vaktiyle iyi biriydi  (09.08.14 17:59:16) 
bende lenovo t440s var, her türlü canavar. ama tuzlu biraz sanırım; i7 işlemci, 8gb ramli modeli 4-5 bin civarıydı.


  • osurdum  (09.08.14 18:12:50 ~ 18:13:58) 
mac öneririm :)
herkes windowsa alıştık mac os zorlar diye düşünüyor ama windows ta bir hata aldığınızda onu windows yardımı ile bulmak 5dk ise mac de 5sn dir. Ofis programları ile ilgili olarak da mac office var.

  • sbryldrm  (09.08.14 19:59:00) 
yok bi fiyatın üstüne çıkamam malesef. kişisel bilgisayar olarak ben de mac tercih ederim zaten =)


  • vaktiyle iyi biriydi  (09.08.14 20:02:27) 
iyi ama toshiba alıyorsan garantisi yok diye kabul et bunu sadece birinin yaşadığı sorunu genelleme yapması olarak düşünme. toshiba servis inanılmaz kötüdür cihaz kronik bir sorun nedeniyle kendiliğinden bozulsa bile müşteri hatası denme olasılığı yüksektir.

eksisozluk.com
  • toua tokuchi  (09.08.14 20:12:39 ~ 20:15:54) 
güzel gayet. depolama alanı az ama olsun sanırım pek ihtiyacınız da yok. 128 gb ssd azdır ama yeterlidir üstelik hızlıdır baya.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.08.14 20:15:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.