[]

hangi teknoloji firması daha sorunsuz?

herkese merhaba.
annem için samsung galaxy s4 telefon alma durumundayım. internetten fiyat araştırması yaptım. teknosa, bimeks, vatan ve media markt'ta telefonun fiyatı aynı.
buraya kadar sorun yok. peki hangi firmayı tercih etmeliyim? hangisinin garanti desteğine daha çok güvenebilirim? herhangi bir sorunda hangisi daha çok yardımcı olur? sözlükte firmaların yorumlarına bakınca hepsini de kaldırıp çöpe atmak gerekiyor. o kadar can sıkıcı tecrübeler var. bi akıl veriverin.
teşekkürler. :)

 
Direkt samsungdan da alabilirsiniz.


  • ontheroad  (09.08.14 16:11:14) 
direkt apple'dan alabilirsin hatta daha temiz olur.


  • Celestial  (09.08.14 16:14:17) 
yani. bu hiç aklıma gelmemişti şaka gibi. :D
peki fiyat orda da mı benzer olur? daha mı yüksektir?

  • peony  (09.08.14 16:23:34) 
bimeks.


  • benaslindayohum  (09.08.14 16:24:57) 
haftasonları vatandan al.
da s4 de çok sorun yaşayan arkadaşlarım vardı benim.

ama bimeks de extra garantisi var atıyorum tlf u servise yollucaksın 30iş günü kafadan telefonsuzsun o garantiyi alınca sana aynı telefondan veriyolar idare et diye
  • indescribable  (09.08.14 16:34:30) 
bimeks'in o olayı iyiymiş gerçekten. peki neden haftasonları vatan?


  • peony  (09.08.14 16:40:14) 
bu saydığın firmaların hiçbirinden alma. internetten al. daha ucuz.

al bak burda 1238 lira. ayrıca maximum kartın varsa 111 lira da puan geliyor. oraya 1400 lira bayılmaya değmez. hepsi aynı bokun laciverdi. garantiyi kafana takma zaten bir şey olup götürünce kullanıcı hatası diyecekler.

www.n11.com
  • mr.goodcat  (09.08.14 17:51:26) 
bugün telefonu alıcam. kimileri onu alacağına iphone 4S al diyorlar. ikisini kıyaslarsak hangisi? gerçi önemli olan ekran boyutu benim için. malum yaşla birlikte küçük yazıları okuma zorlaşıyor. neyse ben galaxy'den şaşmayım.


  • peony  (10.08.14 11:31:28 ~ 11:38:54) 
başka bir alternatif daha. :) alamıcam ben bu telefonu. :)


  • peony  (10.08.14 12:04:15) 
ben vatandan bilgisayar aldım bir hafta önce, dün gidip istediğim gibi olmadığı için geri verdim, kabul ettiler.

iphone 4s almayın çünkü gerçekten yavaşladı ve bir sonraki sürümü düşünemiyorum bile.
  • iste o kavunici balik  (10.08.14 12:08:54) 
Garantinin satan mağaza ile alakası yok, üretici ile alakası var. Ben hiç aldığım bir şey bozulduğunda mağazaya gönderdiğimi hatırlamıyorum, yetkili servis ile temasa geçerim. Yani en ucuz neredeyse oradan almalısın bence.


  • i was made for you  (10.08.14 14:48:02 ~ 14:54:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.