[]

var mı bu haftasonu basketbol oynayan?

geleneksel basketbol zirvelerimizin bir türlü başlayamaması beni feci üzmekte ve yine mutluluğu basketbolun kollarında aramaktayım. istanbulun streetball ortamıyla pek bir içli dışlı olmadığımdan, yer olarak beşiktaş conrad otelin ordaki basketbol sahalarında bir zirve yapılabilir, ya da zirve yapılmadan toplaşılabilirmiş gibi geliyor. başka yer bilmiyorum zaten orayı da birilerinden duydum.

siz de yanıp tutuşuyorsanız oynamak için, hadi lan oynayalım, şurada oynayalım burada oynayalım diyin. bi istişare yapalım, çözelim bu işi bu haftasonu için.


 
anadolu yakasında herhangi bir yerde ve buna ek olarak kolay ulaşılabilecek avrupa yakası konumlarından birinde olursa ben mutlaka gelirim. lakin organizasyon konusunda pek yardımcı olamıyorum malesef.


  • sangria  (02.07.09 18:25:49) 
beşiktaş kolay ulaşılabilecek gibi, değil mi? böyle imece usulü organizasyon yaparız işte. maksat yeri kararlaştıralım, birkaç kişi geliyorum desin. ama işte la traviata yapsaydı organizasyonun kralını görürdük o ayrı:)


  • rpmcmurphy  (02.07.09 18:31:59 ~ 18:32:17) 
sangria bana mailini ver. aktif bir yazar değilmişsin sen. öyle diyor duyuru:)


  • rpmcmurphy  (02.07.09 19:12:04) 
23 tane yaptik zirvelerden dile kolay. ama 24üncüsü cok zor, zira salon olayi patladi. (son gittigimiz zirvede +-30 kisi olusumuz da bunun sebeplerinden aslinda : )

bu haftasonu wq olamayacagini soyledi, kaydi mi ne varmis.
zirvesini acmasak da, bir "ön zirve" seklinde isinabiliriz belki 4-5 kisi. hatta belki bu kadar kisi salona gidersek sorun da olmayabilir. soyle yapalim, bugun ve cuma sabahi ben bunu konusiyim, ctesi oglen gidelim eger ok verirlerse.
  • la traviata  (02.07.09 19:12:17) 
sen ne dersen olur abi. ölümüne peşindeyiz.:) lakin bu arada eğer salon olmazsa, ilk yaptığınız zirveler gibi, dışarıda oynasak diyorum ben. yer olarak beşiktaş dedim de, oraya da erken gidersek sanırım anca yer buluruz. hem bir tane kesin gelen yazar var benle ediyor iki. başka bir yer alternatifi de sunabilirsin. herşey olur yani benim için.


  • rpmcmurphy  (02.07.09 19:16:59) 
sangria@live.com

rpmcmurphy sordu diye yazıyorum, nerden çıktı demeyin (:

la traviata da gelsin evet!
  • sangria  (02.07.09 19:41:15) 
organizator konusuyor öhöm : )

arkadaslar soyle bir gelisme oldu
ben capa-sehremini'de oturmaktayim. ablamin ve bazi arkadaslarimin da ilkokulu okudugu burdaki ibrahim alaaddin gövsa ilkogretim okuluna buyuk bir kapali salon yapildi. bugun gittim gorustum, burasi "yaz okulu" icin yapilmis ve duzenlenmis bir salon. bana beden hocasinin numarasini verdiler.

kendisi ile gorustugumde (mezunmus gibi konustum biraz da) dedi ki, haftasonu ben oynamaniz acisindan sakinca gormem ama mudurle bir gorusmeniz gerek bunun icin.

dolayisiyla yarin icin bunu ayarlamak zor olsa da, gercek zirvelerimiz icin bir ihtimal artik burasi ayarlanabilir. (ama parasiz, ama cüzi bi parayla, bilemem, onemli olan muduru ikna etmek)

---

bu sicakta acikcasi disarda oynamak benim adima cok yorucu ve gereksiz. ama yarin surda oynayacagiz derseniz ben de gelirim isterseniz. yildizdaki potalar genelde dolu olur, kalabalik olur, tavsiye etmem. ama baska bir acik yer de aklima gelmiyor, yildiz universitesinin acik yerine de giris izni vermezler o da aklima geldi.
caddebostan ise bana cok uzak ve donus cok cileli.

özetle, yarinki is sizin ayarlamaniza kalmis,
haftaya cumartesi ise umarim "buyuk zirve, büyük gün!"
  • la traviata  (03.07.09 15:35:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.