[]

kizin sevgilisi olabilir mi ?

Selam abiler, ablalar

Daha gecen gun hoslandigim birini facebook'tan ekleyip eklememem gerektigini sormustum simdi soruyu biraz acacagim..
Iki kez arkadas ortaminda gorustuk, normal sohbet falan ettik. Ikisi de spontane gorusmelerdi randevu, haberlesme yok. Instagrami falan yokmus. Ben eve gelince ortak arkadaslardan aradim taradim kizin facebooku buldum simdi ekleyip eklememe arasinda kararsizim. Neden mi ? 3 tane ayni adli kiz vardi ben hangisinin o oldugunu biliyorum ama simdi eklersem kiz biraz sasirmaz mi soyadimi nereden bulmus diye?

Ikincisi ve asil mesele de sevgilisi olup olmadigini bilemiyorum. Nasil anlasilir ? Napaayam sizce ? :)

Twitter, instagram yok. Facebook arkadas olmayanlara kisitli zaten. Disari hayati pek yok, telefona gomulmuyor bide. Sevvgilisi olabilir mi ?

 
ortak arkadaşlarınla o kadar da yakın değil misin onlara durumu çıtlatsan ? gereken ayarı onlar yapar zaten, hem sorunun cevabını da alırsın. He olmaz dersen yine ortak arkadaşlarından biri ile buluş bi cafe'de sonra "x napıyor yaa çağırsana o da gelsin" diye istekte bulunabilirsin kız için. gelirse 1'e 1 sohbete girme şansın olur orada sorabilirsin ekleyeyim mi diye.
Şimdi direkt eklesen şansın %50 bence

  • rapon  (09.08.14 01:28:15) 
@rapon
Yakiniz da nasil desem onlar kizla ayri yakin benle ayri yakin. Direkt kulagina gider, sonra kiz bossa bana karsi bosuna uzaklik falan girer gibi sanki ?

  • ferdinand griffonn  (09.08.14 01:36:19) 
kulağına gitsin zaten facebook'dan ekleyince de bir fikir sahibi olacak sonuçta. " ha beni ekledi benden hoşlandı" demiyecek mi sanıyorsun. gönlü yoksa zaten yapacak bi şey yok da ama realde ilerlemen daha doğru olur. önyargıları var ise face'den eklemeler konusunda, sen de yanlış harekette bulunmuş olursun. bi duyuru vardı kızla bakıştık bakıştık face'den ekledim reddetti diye. onun gibi olma, realde ilerle derim ben. Gönlü yoksa uzaklık girmesi normal zaten buna engel olamazsın


  • rapon  (09.08.14 01:44:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.