[]

İstanbul'da her yere ulaşımı kolay bi semt?

Selam özel sektör çalışanları,

her iş değiştirdiğinizde evinizi değiştirmiyorsunuz heralde dimi?
böyle düşündüğümüz zaman istanbul'da yaşanacak en mantıklı yer neresi olurdu?
Kadıköy mü?

edit: her yer derken tabiki iki yakayı da kastediyorum. yani iki yakaya da ulaşımı kolay.

edit 2: hacı abiler, bi de niye'lerini de açıklarsaniz über olur.

 
mecidiyeköy--- metrobüs , metro . otobüs

yada iş gereği fabrika gibi üretim yerlerinde çalışacaksan metrobüs hattının geçtiği yerleri tercih edebilirsin ki daha hesaplı olacaktır kiralar
  • defnex  (08.08.14 23:24:08) 
beşiktaş.


  • snape i başından beri tanırım  (08.08.14 23:25:20) 
Kadıköy.


  • amelie poulain  (08.08.14 23:26:35) 
kendim de yaşadım, kadıköy diyeceğim. metrobüs? 10 dakika. gitmediği yer yok. otobüs durağı 10 dakika. direkt olarak gitmese de, başka otobüs duraklarına götürüyor. karşıya geçeceğim dersen rıhtım 10-15 dakika mesafede taş çatlasa. süper.

gerçi benim mantığımla venezuela da tüm semtlere yakın oluyor, sonuçta uçağa binip geliyorsun... direkt mecidiyeköy'e götürmüyor ama mecidiyeköy otobüslerinin kalktığı yere getiriyor.

ama kadıköy iyi ya o açıdan, cidden. rıhtıma yakın bir yerde olursan avrupa'ya geçiş çok kolay. hem rıhtıma hem metrobüse yakın olmak gibi bir şansın var. geç saatlerde işte yok otobüs kalmadı, metro seferi bitti, motor yok gibi problemler yaşanmaz. nefis. hem kendisi hem ulaşımı güzel. canısı.
  • pescador  (08.08.14 23:33:34) 
beşiktaş, kadiköy, üsküdar, karaköy


  • brillant comme une larme  (08.08.14 23:35:07) 
Kadıköy. Ulaşım, ortamı, insanı güzel.


  • ontheroad  (08.08.14 23:36:19) 
ayrıca beşiktaş çarşı civarı çok iyidir.. taksime, iskeleye yakındır..5 dk yürürsün kabataştan tramvaya binersin..

merkezidir oturan tipler kimseye karışan insanlar değiller.. her saat ulaşım mümkün rahat edilir..
  • defnex  (08.08.14 23:36:27) 
ona bakarsanız beylikdüzü de metrobüse 10 dakika. 10 dakika bile değil. Kıstas toplu taşımaya yakınlık olmamalı. Civar ilçelere yakınlık olmalı. Haritayı aç, tam ortadaki ilçeyi seç aga.


  • oğlum çok zor lan  (08.08.14 23:37:08) 
eğer taksim gece hayatına çok düşkün değilsen kadiköy merkezli düşünebilirsin.
bi kere düz bir yakadan bahsediyoruz. yürüyerek veya bisikletle gidemeyeceğin lokasyon yok gibi.
canın deniz çektiği zaman kadiköy rıhtımdan, modadan pendiğe kadar her yer deniz. ve e5 tarafında bile otursan yürüyerek 30 dakikada varırsın en yakın denize.

metrosu var, min. caddesi var, bağdatı var, sahil yolu var. bisiklet yolu var.

harbiyede 20 sene oturmuş biri olarak. kadiköy candır, tavsiyedir...
  • jeanluc  (09.08.14 01:14:59) 
yenikapı civaro tabiki,kadıköyden olimpiyat stadına kaç dakikada gelirsin,oysa yenikapıdan olimpiyata da,kartal a 45 dk da varabilirsin,


  • essoist  (09.08.14 01:32:40) 
üsküdar ya da beşiktaş


  • mistreated  (09.08.14 04:53:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.