[]

kızlar erkekte dikkat ettiğiniz şeyleri sıralar mısınız [[seçenekli]]

şunlar arasından bi sıralama yapsanız veya kendiniz eklemek istediğiniz bişey varsa o da olur. bize yardımcı olun biraz. geçen yolda yakışıklı bi herif gördüm ki ben anlamam yakışıklı adamı. o kadar düzgün bi adamdı. içten içe lan ben niye böyle değilim demeden edemedim.

dedim ekşiduyurunun zarif, güzel, alımlı kızlarının erkek tercihleri neye göre belirleniyor bi sorayım :) işte seçenekler:

1) yakışıklılık
2) sportif/kaslı güçlü vücut
3) maddi güç
4) ses tonu
5) eğitim hayatı(odtülü olmasıyla sütçü imam mezunu olması arasındaki fark gibi bişey)
6) karizma
7) ekşi yazarı olması

bu listenin hepsini kullanmak zorunda değilsiniz. hepsini kullanıp kendiniz de bişeyler ekleyebilirsiniz. sadece bir tanesini veya 3-4 tanesini seçebilir sıralama yapabilirsiniz.

 
zeki, sanata ilgili, hobisi olan, içten, samimi, entellektüel, hassas, duyarlı, ilgili, şefkatli, temiz, iyi kalpli, yardımsever, uyumlu. karakter önemli daha çok. senin verdiğin seçenekler çok önemli değil bence.


  • rock n roll  (08.08.14 22:49:36) 
ekşiduyurunun zarif, güzel, alımlı kızlarından olmadığımdan sanırım sevgilimde hiç birine bakmamışım.

1. bana göre yakışıklı
2. hemofili olduğu için ağır spor yapamıyo
3. öğrenciyiz
4. dikkat etmedim
5. aynı okuldayız
6. neye göre?
7. sevgili olduktan sonra yazar oldu ama sözlük klişellerini çok kullanırdık.
  • seksen9  (08.08.14 22:49:51) 
ilk başta ben bu adamın yanında kendimi rahat hissediyor muyum?

güvenilir midir, benim için özel bir şey söylediğimde dalga geçer mi/kullanır mı/ alay eder mi vs.

kısacası ilk başta kendimi yanında güvende hissedip hissedemeyeceğime bakarım eğer rahat olabileceğimi anlarsam ve güvenirsem geri kalanlar + puan olarak gelir zaten.

bu kriteri sağlayıp listedeki diğer tüm iyi özellikleri taşıyor olması da benim şansım olsa gerek hehe.
  • neferkitty  (08.08.14 22:54:18) 
(Hayattan beklentiler, görüşlerin uyumu, aile terbiyesi, ortak zevkler)-5-1,6-3,4-2-7

Virgüller eşdeğer.
  • Lim5  (08.08.14 22:54:20) 
4 beni etkiler yalan yok.

Digerleri degisir o anki ruh halime bagli.
  • cecilia  (08.08.14 23:00:00) 
zeka, iletişim becerileri, kültür, karakter açısından güç ve otorite.


  • amuda kalkan solucan  (08.08.14 23:11:25) 
göbeği olmasına çok dikkat ederim. göbek önemli:)


  • yalnux  (08.08.14 23:38:09) 
Karizma
Yakışıklılık
Ses tonu
Eğitim hayatı
Ekşi yazarlıgı
Maddi durum
Kaslı vücut (mümkünse olmasın)
  • shejia  (09.08.14 00:38:22) 
1)güven vermesi
2)karizma + ses tonu
3)uzun boy + sportif/kaslı güçlü vücut
4)pozitif, enerjik, azimli, aktif olması
5)eğitim hayatı + maddi güç

şimdi böyle yazdım ama bunların hepsine sahip bir erkeği elbette görmedim. kendisi hayallerde yaşıyor. onun dışında ''aşk'' denilen garip şey devreye girince bu liste darmaduman oluyor. çok da takılmamak lazım.
  • shin  (09.08.14 00:39:19) 
5,6,1,3,4


  • sumuklu asilzade  (09.08.14 00:40:50) 
Zeka
Bilgi birikimi
Karizma
Kendine güven (kıskançlığı çok ufak bir doz hariicinde kendime hakaret olarak algılıyorum.)
Sporu hayatına dahil etmiş olmalı. Kaslı vs olmasa da spor yapıyor olmalı.
Kibar (başkalarına kaba davranan insanlara tahammül edemiyorum.)
Yakışıklılık (sevdiğin insan güzel geliyor zaten)
Eğitim hayatı(dünyaya biraz aynı pencereden bakabilmek için benzer eğitim geçmişi olması gerektiğine inanıyorum.)
Ekşi yazarlığı değil de benim mizah anlayışım 10 senedir internetteki bilimum mecradan beslendiği için sözlük muhabbetlerine aşina olmalı. Bi' kere birisi "seksi fotoğrafları için tıklayınız" muhabbetini anlamamıştı çok şaşırmıştım mesela. "ağlama melis" geyiğini üzerine alınan insanlar var.
  • ay nov kung fu  (09.08.14 00:50:51) 
Ekşi yazarligi saçma olmuş. Bu kadar buyutmeyin olm sözlüğü gözünüzde. Sözlükten bi haber mutlu mesut bi dünya insan var.


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (09.08.14 01:07:47) 
1) Karakter
2) Dünya görüşü
3) Kültür ve Eğitim seviyesi
4) Tavırları( bu çok geniş, yemek yemesinden tut, ayakkabısını nasıl giyindiğine kadar)
5) Ailesi
6) Sosyal çevresi
7) Fiziksel uyum, aynı ayarda olalım mümkünse
  • elikası  (09.08.14 05:09:56) 
boyle sorular sorarak dogru cevaplar alamazsin. bu konularda yapilan butun arastirmalar insanlarin beklediklerini soyledikleri seylerle gercekten cekici bulduklari ozelliklerin birbirinden cok farkli oldugu. mesela sen birine anket doldurtursun kadin uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum der, ama o aksam speed dating'e katilir numarasini istedigi butun erkekler kisa boyludur. yani aslinda boya onem vermiyordur vs. vs.

insanlar ne istediklerini bilmezler cunku. bu sevgili konulari disinda hayatimizda yaptigimiz butun alisverisler vs falan icin de gecerlidir.
  • gerard  (09.08.14 11:11:38) 
meme önemli.


  • fallthepieces  (11.08.14 00:36:31) 
ben de neye göre baktım diye düşündüm ona göre cevap vereyim bari.

1) yakışıklılık - buna bakıyorum ben ama öylesine. hiç normalde "hoş adammış" dediğim tiplerden değil sevgilim. konuşması, davranışları, bakışları vs daha etkiliydi. bana her insan başta bir garip geliyor zaten fiziki olarak. sevdikçe dünyanın en yakışıklı adamı buymuş lan aslında! dedim.

2) sportif/kaslı güçlü vücut - kaslı olmasına gerek yok. bunun için çalışıyorsa, spor yapmak için çaba sarf ediyorsa hoşuma gidiyor. couch potato dedikleri insanları sevmiyorum.

3) maddi güç - benim gibi olması yeterli. parası yoksa param yok diyen değil, para kazanmak için uğraşan çabalayan insan lazım. çünkü ben öyleyim. bir şey istiyorsam ve param yeterli değilse, daha çok çalışıyorum (freelance iş yapıyorum mesela)veya kazancıma göre harcıyorum paramı.

4) ses tonu - önemli bu.

5) eğitim hayatı(odtülü olmasıyla sütçü imam mezunu olması arasındaki fark gibi bişey) - nerede okuduğu değil, ne okuduğu önemli. bunu öğrenmedik mi hep beraber? sevgilim lisans mezunu değil mesela. hoş işi gereği gerekli bir şey de değil. edebiyat mezunu benle edebiyat konularında mantıklı biçimde tartışabilecek bir insan sonuçta. kişinin kendini geliştirmesi önemli diyelim. beraber rahat konuşup anlaşıyorsak eğitim önemli bir şey değil. teyzem akademisyen, eşi lise mezunu - hayatımda gördüğüm en uyumlu çiftlerden biri.

6) karizma - düşündüm, evet bu da gerekli ama ne olduğunu tam tanımlayamadım. sevdiğim için karizmatik geliyor olabilir :D

7) ekşi yazarı olması - sljkhbglmk hahahaha :D yok be ya! hiç önemli bişi değil bu. jargonu bilmesi bazen esprilerin havada kalmamasını sağlar o kadar. hoş benimki incici :D

benim eklediklerim:

8) temiz bir insan olması. dişler, eller, kıyafetler, yemek yerkenki davranışları.
9) aynı daha doğrusu benzer hayat görüşleri.
10) ilişkinin ciddiye binme ihtimaline karşı ailelerin birbirine ne kadar benzediği. bu kişilerin ilişkisini de etkiliyor büyük oranda bence. farklı tipte ailelerden gelen kişilerle ilişkilerimde hep bunlardan kaynaklı sorunlar vardı.
  • pokerface  (18.08.14 17:34:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.