[]

sitesi olsaydı dediğiniz

bir şey var mı?




 
kapsamlı bir türkçe çizgi roman sitesi. bütün yeni trendleri takip eden, çıkan sayılar hakkında yorumlar olan. düzenli çizgi roman okumanyanların bile okduğu 20 yıllık şeyleri, yeni bulmuş gibi değerlendirmeyen bir site olsa, sabah akşam çıkmazdım.


  • dogyman  (08.08.14 17:07:52) 
seyahat forumu.
bireysel gezenler, tur sevenler, cruisecular, sırt çantalılar, interrailciler falan hepsinin bir arada toplanabileceği... bilgi alışverişi yapılıp seyahat sohbetleri edilebilecek bir forum.
varsa da ben bilmiyorum.
  • icemint  (08.08.14 17:12:27) 
her türlü simülasyonun olduğu ücretsiz site


  • trollmatik  (08.08.14 18:15:11) 
Bir yerden bir yere gitmenin cok cesitli yollarını tarif eden bi site. minibus otobus tramvay yürüyüs vs oraya hangi tasıt veya iett otobüsü gidiyorsa hepsini anlatacak ama. Ne kadar sürecegini de belirtecek objektif olarak.mesela diyecegim ki ataşehirde şu caddeden şu sokaktan yola cıkıcam arabasız olarak ve itu macka kampüsüne gidicem. "Surdan suraya yürü ordan su otobüse bin ordan su tramvaya bin surda in 5 dakıka sola dogru yürü."diyecek örnegin. Hadi yapın rahatlayalım yol bulmaya calısırken :)


  • bes  (08.08.14 18:25:21) 
güzel bir fikir verelim proje için, sonra da milyoner ol :P


  • m e b  (08.08.14 18:26:23) 
kafan mı güzel meb? bu zamana kadar kimin üzerinden geçinmişim ya da para mevzusu yapmışım?

farkındaysan proje istemedim. ihtiyaç duyulan bişey soruyorum. projesi olan varsa kendi yapsın.

yapabileceğim bi fikir çıkarsa da o kişiyle konuşup yaparım.
  • seksen9  (08.08.14 19:16:32) 
@seksen9: neden alındın ki bu kadar? alt trafı bir şakaydı.
bildiğin gibi sanal ortamlarda yazışırken dyüzümüzdeki duyguyu yazıya da aktarabilmek için smiley/gülücük/emoji kullanırız. ben orada ciddi ciddi bir laf etseydim gülücük kullanmazdım ki.

  • m e b  (08.08.14 19:20:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.