[]

AŞTİ'den ODTÜ A4 kapısına nasıl gidilir?

sb. lütfen taksi demeyin, her gün taksiye binemem.

bir de A4 kapısından indikten sonra çarşıya gitmem yürüyerek kaç dakika alır? direk çarşıya götüren bir hat var mı?


 
tim.metu.edu.tr buradan ring saatleri takip edilebilir. bunun dışında oradan kızılaya geçip kızılay dolmuşuna binerek kampüsün içine girilebilir. armadanın oradan da kızılay dolmuşuna binmek mümkün.


  • ron dennis  (08.08.14 14:22:11) 
metro var sanırım odtü'nün ve aşti'nin önünde. metroyla gidebilirsiniz.

ya da aştiden eskişehir yolundan geçen dolmuşlara binebilirsiniz ve odtü köprüsünde inip karşıya geçersiniz. odtü nizamiyeden de dolmuşa binebilir ya da otostop çekebilirsiniz.
  • kayranin kedisi  (08.08.14 14:24:33) 
@freekara

geçenlerde aşti'nin önünde 30 dk kadar bekledim kampüs içine giren dolmuş geçmedi hiç, yaz döneminden dolayı mı?
  • legendwaitforitdary  (08.08.14 14:25:45) 
aşti önünde beklemeyin. armadaya yürüyün oranın önünde bekleyin yahut 2 dolmuş yapın; aştinin önünden bin odtü üstgeçidinde in, a1den a4e dolmuş, ring, otostop olabilir


  • inspector  (08.08.14 14:31:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.