[]

Hangi çamaşır makinesi?

Miele W 1912 shop.miele.com.tr

Bosch WAQ2042STR: www.bosch-home.com

İki ürün var şu an. Sizce hangisi?

 
Gerçekten Alman malı ise miele'yi alırdım.


  • sutlu nescafe  (08.08.14 12:49:56) 
ikiside alman malı ikiside kaliteli, ancak bosch ürünlerini eskiden almanyada üretip getiriyordu son 7-8 senedir çorludaki fabrikasında üretmeye başladı. bu da kalitenin anasını ağlattı. o yüzden kesinlikle miele. miele zaten her ürününde sker atar afedersin.


  • fallthepieces  (08.08.14 13:02:51) 
bosch'un 2 üretimi var almanya ve türkiye. alman üretimleri görece daha iyi ama bir miele değil tabi.
ek:attığınız linkteki tr üretimi

  • Ezequiel  (08.08.14 13:11:48 ~ 13:12:36) 
saf marka bağımlılığı yapmamak lazım, annem miele bulaşık makinasından hiç memnun değil.
Şuan yurtta miele çamaşır makinası var 20 senelik falan, takır takır çalışıyor.

  • bozbaykus  (08.08.14 14:05:08) 
beyaz eşyadan çok anlamam; fakat bazı izlenimlerimi paylaşayım. modelden bağımsız, bosch markası için bir şeyler söyleyeyim: bizim evde EN AZ 21 SENELİK, tam yaşını bilmiyorum ama benden daha yaşlı olduğu kesin olan bosch çamaşır makinesi var ve kendimi bildim bileli sorunsuz çalışır. ömrümde gördüğüm en sağlam eşyalardan biri. %100 alman malı, üstündeki göstergeler filan almanca. o zamanlar tr'de üretilmezmiş bosch, almanya'dan ithal edilirmiş. günümüzde durumun değiştiği söyleniyor, tam bilemiyorum bosch'un bugünkü durumunu.
miele hakkında fikrim yok; ama o da alman malıymış. alman malıysa kalitelidir.
bence hangisi daha çok alman malıysa ya da başka bir deyişle hangisi en saf alman malıysa onu alın. biraz tuhaf bir cümle oldu ama anlatabildiğimi umuyorum. almanlar neyi üretirlerse üretsinler çok sağlam üretirler. ne çok alman övdüm asddfgasd :D ama öyleler gerçekten :D
almanlar <3
  • girdaptaki  (08.08.14 14:21:27 ~ 14:32:09) 
almanlıktan ben de çok zevk alıyorum ama şimdilik bunu bir geçelim.
miele teşhir ürünü, sadece kozmetik dışında sorunları olmadığından emin olun. kozmetik sorunları kesin olacaktır.
bosch'un fiyatı başka yerlerde daha düşük, biraz araştırarak epey makul fiyata alabilirsiniz (bu rakamlara göre tabi)
miele a+ sanırım, bosch a+++
miele 1200 devir, bosch 1000 devir
miele'de yorgan programı yok sanırım, bosch'ta var (komik ama yorgan yıkamak işe yarıyor)
  • yalnux  (08.08.14 14:32:25 ~ 14:37:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.