[]

hangi araba

2001 hyundai santa fe
2003 mazda protege5
2008 chev aveo
2003 hyundai accent

acemi bir sürücü tarafından fazla trafik olmayan benzinin de görece ucuz olduğu ama kışları çetin geçen bir yerde ekseriyetle kısa mesafeler için kullanılacak. hangisini almak daha mantıklı? fiyatları ve kmleri birbirine yakın hepsinin

 
Chev


  • fallthepieces  (07.08.14 08:27:24) 
bana kalsa hiçbiri, chev de desteğini çekti diye aklımda kalmış türkiye'de elbet vurur bi yerlere acemi ise yedek parçaydı, tamirdi sıkıntılı olur. bence başka bi arayışa girmeyeli arkadaş bu araçlar kötü tercih gibi.
Acemilerin de tercih ettiği herhangi bir peugeot modeli seçilebilir.

  • byakuya  (07.08.14 08:31:27 ~ 08:33:18) 
nasıl destegini cekti ? sen o kadar araba sat sonra ben destek vermiyorum. öyle bir şey olabilir mi ?


  • fallthepieces  (07.08.14 08:43:05) 
@fallthepieces
aklımda yanlış kalmış, şimdi bakınca yeni araç satışını durdurmuş sadece. Yedek parça servis devammış. benzin ucuzsa chev tercih edilebilir o dördü içinde.

  • byakuya  (07.08.14 08:46:34 ~ 08:47:01) 
hyundai accent. parçası ucuz bol. satarken de zorlanmazsın.


  • neistediginibilmeyenadam  (07.08.14 09:08:32) 
Türkiye dışındaysan alabileceğin en hayvani aracı al.
Eğer Türkiye'deysen Türkiye içinde benzinin daha ucuz olduğu yer neresi?
Türkiye içindeysen 2003 hyundai alırdım ama yetkili serviste iyice bir kontrolden geçirtmek lazım. Diğerleri elinde patlar.
  • Tutkun  (07.08.14 09:46:47) 
chevrolet alma yahu, millet elindekileri çıkarmak için debeleniyor. satış yok bundan sonra, teknik destek var ama parçaları için yüksek bedeller ödeme riskin var. eğer dikkat ettiysen diğer tüm arabaların modelinden ortalama 5-6 yaş daha geç olmasına rağmen aynı fiyat segmentinde. neden?
bana kalsa hiç biri. ne kadar bütçen var sen onu söyle bana...

  • cliquot  (07.08.14 09:51:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.