[]

Dünya kaynaklarının yokoluşu

Bunun hakkında doğru istatiki bilgilere nasıl ulaşabilirim. Mesela 100 yıl öncesine göre ormanlık alanlarımızın azalma miktarı. 100 yıl içerisinde yokolan ve yokolma tehlikesi içerisine giren canlı türü sayısı. Su kaynaklarının azalma miktarı, buzulların erime miktarı. Geriye kalan petrol ve doğal gaz rezervleri. Ozonun ne alemde olduğu. Bu tip bilgiler lazım. Çevreci bir site sayfa vardır belki bildiğiniz bunları böyle tek yazı da görselde toplamış falan?

Biliyorsanız siz de yardırabilirsinzi ayrı mesele :D


 
aklımda yer etmiş birini yazayım, 1 kg. kağıt üretilebilmesi için, geri dönüşümsüz 1 ton su harcanması gerekiyormuş.
www.idefix.com
çevreci denilen örgüt ya da kuruluş ya da her neyse hepsinden alacağımız veriler de güvenilir olmayacak çünkü birçoğunu yine bir şeylerin sermayedarları finanse ediyor. "çevrecilik" faaliyetlerini de o finansörlerin izin verdiği ölçüde ve de onların çıkarlarına zarar vermeyecek şekilde; aynı zamanda bir şeylerin arz-talep dengesini kurmak adına yapıyorlar.
  • dafaiss  (07.08.14 01:34:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.