[]

çamaşır makinesi kokusu

çamaşır makinemin kötü koku yaydığından şüpheleniyorum. deterjanı da yumuşatıcıyı da bol koymama rağmen çamaşırlarımdan henüz asılıyken bile nemli kokusu geliyor, ki kurumuş haldeyken. buna benzer bir koku banyomdan da geliyor. böyle nemli çamaşır hafiften de küf gibi. o da makineden mi kaynaklanıyor acaba? öyleyse makinemi servis çağırmadan nasıl temizleyebilirim? en son çare servis çağıracağım.




 
Çamaşır makinesini her kullandıktan sonra kapağını içi kuruyana kadar açık tutuyor musun? Eğer tutmazsan içinde dediğin gibi kötü bir koku oluyor. Kapağı açık tutup içini havalandır bir süre. Birde makine temizleyiciler falan varya onlardan biriyle boşken makineyi çalıştır, kapağı da bir süre açık tutup makineyi havalandır.


  • Dr_Stat  (06.08.14 22:06:51) 
@Dr_Stat hiç dikkat etmiyordum kapağına belki de açık tutmuyorumdur. bugün markette çamaşır makinesi temizleyici sordum, öyle bir şey yok dedi çalışan. bilmeden atıp tutmuş demek ki.


  • yardiranadamm  (06.08.14 22:12:47) 
çamasırları makınaya koyunca ustlerıne 1 yemek kaşıgı kadar karbonat at çalıştır


  • lan  (06.08.14 22:22:05) 
boşken 90 derecede çalıştır. kapağını, deterjan gözünü açık bırak içi kurusun


  • inheritance  (07.08.14 09:27:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.