[]

dizi/film sitesi tasarlatmak ?

selamlar,

web tasarım ve yazılımından gram anlamayan kimseler için dizi ya da film izleme sitesi açmak çok mu ütopik bir olay olur ?

yani bunu tasarlayan, hazırlayan buyrun diyen birileri bulunabilir mi ?

bulunursa ortalama maliyeti nedir ve geri kalan kısmını idare etmek çok mu zordur bilmek istiyorum.

teşekkürler.

 
dandirik bişe kodlatsan bile o tarz siteleri idare etmek zor. altyazıları renderla gömüp sonra internete yüklemek. her dizi için çıktıkları gün bu işi tekrar etmek ciddi bi iş gücü gerektiriyor.


  • yuto  (06.08.14 14:30:52) 
Filmleri dizileri eklemek için de botlar var. Sıkıntı olmaz ama yatırımını sağlam yapman gerek


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (06.08.14 14:31:31) 
google çöplük oldu dizi-film işi eskisi gibi değil. bari siz yapmayin.

(hala yapacagim diyorsaniz, r10.net te site satislari var. ordan bakin)
  • rootfx  (06.08.14 14:34:31 ~ 14:35:27) 
geçenlerde soruldu. sağlam tasarımlı farklı bir şey olsun diyorsan maliyeti 5000'i geçti şimdiden demişti bi arkadaş. yok sıradan bir şey diyorsan etraf dizi sitesinden geçilmiyor zaten. adam dizimag'le yapacağını yaptı, parasını aldı. bundan sonrakiler mantıklı bi yatırım olmaz.


  • xenophobe  (06.08.14 15:14:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.