[]

duty free işi nasıl olacak?

italya'ya gideceğim nasip olursa. ama sorularım var.

1- buradan rakı götüreyim de adamlar orada içsin diyorum. oluyo mu öyle? pegasus sorun yaratıyor mu uçağa alırken?

2- bir de sigara işi var. buradakiler pahalıysa oradan da alırım. pahalı mı buradaki duty free'de sigaralar? peki italya için limit nedir? 2 kartona laf ederler mi?

başka şey varsa da söyleyin, "şöyle et, böyle et" diyin. hepinize selamlar.

 
Rakıyı da, sigarayı da free shop'tan al. İkisi de daha ucuz.
AB ülkelerine 1 karton sigara ile giriş yapabiliyorsun diye biliyorum.

İtalya'da sigara buradan ucuz değildir muhtemelen.
  • cakabo  (06.08.14 13:20:53) 
burdaki duty free den al sigara için 2 karton limit olması lazım. orda cidden pahalıydı 2 ay oldu ben gideli ama 5 euro filandı sanırım. rakıyı da burdan al onun da limiti 2 şişe olması lazım. sorun cıkarmazlar. alırken kasada sorarsın zaten limitim nedir diye.


  • slalom  (06.08.14 13:21:48) 
çok götüreceksen rakıyı buradan alıp valize koyabilirsin. yoksa duty free'den 1 litre sınırı var. sigara da değişiyor ama genelde avrupada sigara daha pahalı olduğu için duty free fiyatları da daha pahalı. 15 gün önce valencia havaalanında duty free'den camel alayım dedim avrupa birliği üye vatandaşlarına 120 diğer ülke vatandaşlarına 80€ fiyat çakmışlardı. bizim bakkalda bile daha ucuz lan.


  • keymark9  (06.08.14 13:26:41) 
sigara burada daha ucuz.


  • bira sisesi kapagi  (06.08.14 13:58:38) 
sigara limiti italya'ya kişi başı 2 karton. duty freedeki sigaralar italya'dan ucuz. rakıyı da alıp uçağa sokabilirsin, sıkıntı olmaz duty freeden aldığın için.


  • gizemlikovboydankacankertenkele  (06.08.14 17:11:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.